Hoe kan ik foto's van Picasa 3 naar Facebook stuur

Hoe kan ik foto's van Picasa 3 naar Facebook stuur


Naast het beheren van foto's en het maken van slideshows, kan Picasa 3 gebruikers ook foto's online delen. Als u foto's van Picasa 3 te uploaden naar Facebook, kunt u installeert de Picasa Uploader add-on. De add-on is gratis en kan worden gedownload van Facebook. Nadat u Picasa-uploader te installeren, kunt u eenvoudig uploaden van een of meer foto's naar uw Facebook-pagina van het fotobewerkingsprogramma.

instructies

Installeer Picasa Plug-in

1 Meld u aan bij uw Facebook-account. Kopieer en plak het adres "apps.facebook.com/picasauploader 'in de adresbalk van uw browser en druk op" Enter. "

2 Klik op de "Install Now" knop. Wanneer de "Toepassing starten" dialoogvenster verschijnt, klikt u op 'Picasa' en klik op "OK."

3 Klik op "Ja" om Picasa te openen en de invoer van nieuwe knoppen voor de toepassing. Het venster "Buttons Configure" wordt geopend.

4 Klik op de Facebook-knop in de "Beschikbare knoppen" lijst en klik op 'Toevoegen'.

5 Klik op "OK" om de installatie te voltooien. Wanneer u terug bent bij de belangrijkste Picasa scherm, zult u merken de Facebook-knop aan de onderkant.

Uploaden naar Facebook

6 Klik op de foto's die u wilt uploaden van uw Picasa fotoalbums.

7 Klik op de "Facebook" knop aan de onderkant van het scherm.

8 Klik op de "Start uploaden" knop en meld u aan bij uw Facebook-account. Na het inloggen op uw account, wordt uw foto's worden geĆ¼pload naar uw pagina.