Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad

Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad


In dit artikel ga ik u tonen de eenvoudige stappen om een ​​nieuwe map toe te voegen aan uw bureaublad van de computer. Aan het eind moet je in staat zijn om een ​​gloednieuwe map die u in minder dan een minuut te hebben en consolideren van al uw pictogrammen op de hoofdpagina in de juiste mappen of gewoon een map voor bepaalde reaons. Dus leun achterover en te ontspannen en te leren over "Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad van de computer te maken".

instructies

1 Het eerste wat je wilt doen is om uw huis desk top te bereiken. Dit is waar al uw computer iconen zijn en de plek waar de computer gaat wanneer je hem aanzet.

2 Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad


Vervolgens krijgt u wilt naar rechts klikken op een gebied op het bureaublad. Zorg ervoor dat niet om te klikken op een andere map, omdat je dan zal proberen om die map te bewerken. Zie de foto om te zien hoe het eruit zal zien als je eenmaal "rechts klikken"

3 Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad


De volgende stap is naar de "nieuwe" optie in de buurt van de onderkant van het pop-up scherm en beweeg op het zodat het de volgende pop-up scherm produceert. Zie de foto voor een voorbeeld.

4 Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad


Volgende wil je de optie "Folder" en de linker muisknop op deze optie te vinden.

5 Hoe maak je een nieuwe map op uw bureaublad


Vanaf hier kunt u een nieuwe map die nu op uw bureaublad te merken. Eveneens u zult zien dat het label "nieuwe map". Waarschijnlijk zal u laten de naam van de map direct nadat u deze maakt bewerken. Maar als het niet met de rechtermuisknop op de map en klik op de optie om te hernoemen. Dit moet de doos te benadrukken en je moet in staat zijn om in te voeren wat je wilt en vervolgens sloeg gewoon in te voeren of klik op off van de map.