Hoe maak je Firefox er anders uitzien voor verschillende mensen

Hoe maak je Firefox er anders uitzien voor verschillende mensen


Gebruikers kunnen de Mozilla Firefox webbrowser aan te passen op vele manieren. U kunt alle uitbreidingen van Mozilla's add-on repository te installeren, de pictogrammen te wijzigen op de werkbalk Bladwijzers of zelfs een heel ander thema voor pictogrammen en andere elementen van de gebruikersinterface te gebruiken. Meerdere gebruikers kunnen hetzelfde exemplaar van Firefox personaliseren door het creëren van één profiel per gebruiker; wijzigingen in één profiel heeft geen invloed op de anderen in any way. U kunt een nieuw Firefox-profiel naar uw browser ervaring onafhankelijk van andere gebruikers aanpassen.

instructies

1 Verlaat Firefox als deze wordt uitgevoerd.

2 Klik met de rechtermuisknop Firefox snelkoppeling en kies 'Eigenschappen'. Noteer het volledige pad naar de Firefox-executable "C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe" in het veld "Target" genoemd.

3 Klik op "Start", typ "run" in het zoekvak. Klik op de link "Run" en typ "cmd" en druk op "Enter."

4 Typ het volledige pad naar het uitvoerbare Firefox uit stap 2 in het venster Command, het toevoegen van de "-ProfileManager" aan het einde zoals in dit voorbeeld:

"C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe" -ProfileManager

Druk op Enter." Firefox Profile Manager zal komen.

5 Maak een nieuw profiel door te klikken op "Profiel maken." Kies een profiel en typ het in het tekstveld en klik op 'Finish'. Firefox zal beginnen met het nieuwe profiel. U kunt de browser op welke manier u wilt.

6 Kies welke bestaand profiel wilt gebruiken door te blijven om Firefox te starten met de "-ProfileManager" parameter en te dubbelklikken op het profiel dat u wilt gebruiken voor die bepaalde sessie.