Hoe maak je Neon Signs voor MySpace

MySpace is een social networking website die u toelaat om uw profiel aanpassen door uw eigen grafiek. Aangepaste tekst grafiek in verschillende stijlen worden "tekenen" van gebruikers van de website. U kunt een gloeiende neon teken aan je profiel toe te voegen zonder enige kennis van grafisch ontwerp of HTML.

instructies

1 Bezoek de Girly Effect Neon Sign Generator website. Deze site kunt u een knipperende neon bord met uw keus van tekst te creëren. Kies een kleur uit het menu en gebruik de schuifbalken om de hoeveelheid gloed en knipperen snelheid te controleren. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'Get HTML Code "om de code die nodig zijn om het teken te gebruiken op je profiel te genereren.

2 Gebruik de neonreclame generator op de Tweak uw pagina website om een ​​eenvoudig teken te maken. Voer uw tekst in het tekstvak en klik op "Preview" om de afgewerkte versie te bekijken. Als u tevreden bent, klikt u op "Generate en Copy Code" om automatisch de HTML-code voor het teken naar uw klembord kopiëren.

3 Maak een knipperend neon teken een achtergrond afbeelding met de Critical weergaven Neon Sign Generator. Voer uw tekst, selecteer een kleur en gebruik de schuifregelaars om de gloed sterkte, transparantie, snelheid en grootte van de tekst te wijzigen. Kies een achtergrond afbeelding uit de beschikbare opties en klik op "Get Your HTML display Code" om de code te kopiëren naar het klembord.

Hints

  • Geef het teken op je profiel door het plakken van de HTML-code in de sectie "Over mij".