Hoe kan ik Problemen met een HP Laptop CD / DVD Driver?

Als je problemen hebt met een cd van uw HP laptop of dvd-station hebt, is het misschien niet een fysiek probleem zijn met het station. In plaats daarvan, de bestuurder de optische-schijfeenheid gebruikt kunnen worden beschadigd of niet goed werkt, of moet worden opgewaardeerd. Problemen met een HP laptop cd- of dvd-driver is niet moeilijk en duurt ongeveer 10 minuten. Als de stappen voor probleemoplossing niet uw chauffeur probleem op te lossen, kunt u een fysiek probleem met optische drive van de HP's hebben.

instructies

1 Zet uw HP laptop uit. Draai de laptop over en vind de accu-ontgrendeling. Verplaats deze in de ontgrendelde positie, aangegeven met een open slotje aan de onderkant van de laptop. Trek de batterij uit de computer en leg het opzij.

2 Draai de 11 mm-schroef het aansluiten van de cd- of dvd-station op de laptop. Schuif het station uit de laptop en te inspecteren voor enige fysieke schade. Steek hem in de drive bay, zet hem vast met een schroef, en zet de batterij weer in als het optische station ziet er fysiek in orde zijn.

3 Zet uw laptop op. Klik op 'Start' en vervolgens 'Mijn Computer'. Kijk of je optische drive wordt vermeld. Controleer of meerdere cd of dvd branden software is geïnstalleerd als het optische station niet wordt gedetecteerd. Meerdere branden toepassingen kunnen register problemen met de computer veroorzaken. HP raadt het uitvoeren van de Microsoft Fix It nut om register problemen met de stuurprogramma's op te lossen (zie Bronnen voor een link naar dit hulpprogramma). Voer het hulpprogramma en volg de instructies op het scherm om te proberen het probleem automatisch wilt oplossen. Als CD of DVD branden van software is niet het probleem, verder met de volgende stappen.

4 Ga naar 'Start' en vervolgens met de rechtermuisknop op "My Computer." Selecteer de optie "Eigenschappen". Ga naar het tabblad "Hardware" en druk op de "Device Manager" knop. Kijk onder de "DVD / CD-ROM" Vermelding aan te zien of het optische station wordt vermeld.

5 Dubbelklik op uw optische drive vermelding en ga naar het tabblad "Stuurprogramma". Kies "Installatie ongedaan maken." Klik op "Next" op elk scherm tot het verwijderen voltooid.

6 Ga naar HP's Support & Drivers website (zie bronnen). Vul uw HP laptop product model en download de optische stuurprogramma voor uw specifieke laptop model en het besturingssysteem. Dubbelklik op het gedownloade bestand en klik op "Next" aan elk van de aanwijzingen totdat deze is voltooid. Herstart de computer en controleer "My Computer" om te zien of het station wordt herkend.

Hints

  • Als uw optisch station niet door Windows wordt herkend en geen van de stappen repareren van je probleem, kan de optische drive mechanisch mislukt zijn en aan vervanging toe.