Hoe maak je een Driver Detect voor een onbekend apparaat

Hardwarestoringen, malware, upgrades en virussen vaak resulteren in je hebben om Windows opnieuw te installeren. Bij het installeren van Windows op uw computer, kan u merken zijn er onbekende apparaten in Apparaatbeheer dat de installatie van een driver nodig hebben voordat ze goed zal werken. Het is echter moeilijk om een ​​driver te installeren voor de hardware als je niet weet wat het apparaat is. Het bepalen van het type van onbekende inrichting kan moeilijk zijn, zijn er een aantal manieren om de werkwijze een eenvoudiger.

instructies

handboek

1 Klik op "Start", typ "devmgmt.msc" in het zoekvak. Druk op de toets "Enter". Wacht tot het venster "Device Manager" verschijnt.

2 Klik op en selecteer de "Unknown Device" in de "Device Manager" componenten lijst. Met de rechtermuisknop op de naam gemarkeerde apparaat en klik op 'Eigenschappen' in het pop-up menu.

3 Klik op het tabblad "Details" in het venster "Eigenschappen" van het onbekende apparaat. Klik op en selecteer "Device aanleg ID" of "Device aanleg Path" in de "Property" drop-down lijst.

4 Zoek de vier-tekencodes onmiddellijk na de

"VEN" en "DEV" delen van de waarde string. Een voorbeeld van een "Device aanleg Path" ziet er als volgt uit: "PCI \ VEN_1002 & DEV_954F & SUBSYS_E134174B & REV_00 \ 4 & 17198F0D & 0 & 0008" (zonder de aanhalingstekens).

De code volgende "VEN" is "1002." De code naar aanleiding van de "DEV" label is 954F. "

5 Start een webbrowser en ga naar de PCIDatabase.com website. Voer de code na de "VEN_" label van het apparaat in het veld "Vendor Search" en klik op de knop 'Zoeken'. De PCIDatabase.com retourneert de naam van de fabrikant voor het onbekende apparaat. Klik op de "Back" knop op uw web browser.

6 Voer de waarde na de "DEV_" label uit het venster "Device Manager" in de "Device Search" veld en klik op de knop 'Zoeken'. De website geeft het type van de chip die gebruikt wordt in het onbekende apparaat, samen met de leverancier-ID en naam.

7 Ga naar de website van de fabrikant of leveranciers zoals vermeld op de PCIDatabase.com website. Klik op de "Drivers" of "Support" link op de site en zoek de drivers voor de naam van het apparaat getoond op de database website. Download de stuurprogramma's op uw computer. Dubbelklik op het gedownloade bestandsnaam om het installatieprogramma te starten. Volg de aanwijzingen om de drivers te installeren, start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd.

Windows Update

8 Klik op 'Start' en vervolgens op "Alle programma's" en vervolgens "Windows Update."

9 Klik op de "Check for Updates" link aan de linkerzijde van het venster "Windows Update". Wacht terwijl Windows maakt verbinding met de website "Windows Update" en zoek voor de benodigde drivers nog niet op uw systeem is geïnstalleerd.

10 Klik op de "Beschikbare updates" als het wordt weergegeven in het venster "Windows Update". Klik op en selecteer alle van de driver updates voor hardware-apparaten in uw computer is geïnstalleerd, klikt u op de knop 'Installeren'. Wacht tot Windows om stuurprogramma's op uw computer te werken. Herstart de computer als daarom wordt gevraagd dit te doen.