Hoe maak je een Client Access ODBC driver installeren

Hoe maak je een Client Access ODBC driver installeren


Oracle maakt database-producten die worden gebruikt door grote organisaties. De Oracle Client Access ODBC-stuurprogramma kunnen toepassingen niet door Oracle om Oracle-databases te openen om de gegevens te wijzigen. ODBC is de afkorting voor open database connectivity, die een gestandaardiseerde interface die een verzoek om toegang tot de gegevens uit verschillende bronnen mogelijk maakt biedt. Om een ​​Client Access ODBC-stuurprogramma installeren, moet u zijn aangemeld bij de computer met een beheerdersaccount.

instructies

1 Ga naar de in het gedeelte Bronnen vermeld Oracle ODBC-driver download pagina.

2 Klik op het selectievakje naast de aan de bovenkant van de pagina "License Agreement accepteren" en klik op de tweede driver download link onder "Oracle Rdb Client Kits." U wordt doorgestuurd naar een "Aanmelden" pagina.

3 Klik op de "Maak je Oracle account aan" tekst link in de "Waarom aanmelden? ' doos. Vul de vereiste informatie in en klik op "Create." Het dialoogvenster Downloaden wordt geopend.

4 Sla het bestand op uw harde schijf en dubbelklik erop. Volg de aanwijzingen van de installatiewizard. Klik op "Finish" wanneer de installatiewizard het proces is voltooid. Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd.