Hoe het Internet op je PSP gratis

Hoe het Internet op je PSP gratis


De PSP of PlayStation Portable, is een handheld gaming device vervaardigd door Sony Corporation. Een PSP krijgt een draadloos internet signaal en kan toegang tot het internet. Als u online bent met je PSP, kunt u Internet spelen met andere spelers, of je kunt sommige delen van het internet te surfen. Zelfs als je niet betalen voor een internetverbinding, kunt u nog steeds toegang tot het internet met je PSP gratis, zolang je in een plaats met een gratis draadloze internetverbinding.

instructies

1 Neem je PSP naar een plek die een gratis draadloze internetverbinding heeft. Sommige plaatsen zijn onder andere koffie huizen of restaurants, hotels, bibliotheken en andere openbare plaatsen met toegang tot internet. Een Wi-Fi-hotspot zal ook werken.

2 Zet op je PSP. Klik op je PSP menu. Klik op "Thuis", klik dan op "Instellingen" en vervolgens op "Network Settings". Klik op "Infrastructure Mode" en vervolgens op "Nieuwe verbinding." Druk op de knop "X" om het toetsenbord te brengen en een naam voor de nieuwe verbinding. Klik op "Enter." Klik vervolgens op "Scan".

3 Blader door de lijst van netwerken die de PSP zal bevolken tijdens de scan. Wanneer u degene die je zoekt, of het nu de bibliotheek verbinding of een draadloze internetverbinding van je buurman, klik erop. In de kolom naast de naam van de verbinding, zult u zien of de verbinding een wachtwoord vereist. Zolang de verbinding niet een wachtwoord, of zo lang als u het wachtwoord weet, kunt u zich aanmelden om de internetverbinding gratis.

4 Klik op de verbinding en klik vervolgens op "bevestigen Network Settings." Zorg ervoor dat de instellingen zijn wat je meestal gebruiken. Controleer de beveiligingsinstellingen van de verbinding, zodat je weet dat je veilig online te zijn. Het is een goed idee om "High" voor beveiligingsinstellingen kiezen waar mogelijk.

5 Poging om te navigeren op het internet met je PSP om te controleren of de verbinding werkt. Onthoud echter dat, omdat je Internet van iemand anders, als de verbinding niet werkt, de draadloze verbinding zelf kan zijn eigen problemen en kun je waarschijnlijk geen problemen te doen. Het kan nodig zijn om opnieuw te proberen met een andere internetverbinding.