Kunt u surfen op het internet met een Kindle?

Kunt u surfen op het internet met een Kindle?


De Kindle, een e-reader geproduceerd door Amazon, is een veelzijdig apparaat dat gebruikers in staat stelt om veel dingen te doen dan het lezen van e-books. Alle modellen van de Kindle toegang tot het internet. Deze verbinding maakt het downloaden van boeken, applicaties en andere content handig en gemakkelijk. Dit kenmerk, samen met anderen, maakt de Kindle een multifunctioneel apparaat.

Wi-Fi-connectiviteit

De Kindle is verkrijgbaar in drie modellen: Wi-Fi, 3G en DX. Volgens Amazon, zijn allemaal compatibel met Wi-Fi-netwerken met behulp van 802.11b en 802.11g, en zal ook werken met 802.11n als in "b" of "g" compatibiliteitsmodus. De Kindle ondersteunt beveiligde netwerken met behulp van WEP, WPA en WPA2-beveiliging, maar het zal niet werken met beveiligde netwerken met behulp van 802.1X-verificatie.

3G-connectiviteit

Twee modellen van de Kindle, de 3G en DX, kom met 3G-connectiviteit. Met behulp van AT & T's draadloze netwerk in de VS en partner in andere landen, kan de Kindle toegang tot het internet in meer dan 100 landen, overal is er dekking. Dit is een gratis dienst die wordt geleverd met de Kindle, met geen contracten en geen taksen.

Het openen van de webbrowser

Gebruikers kunnen de Kindle's Web browser te openen via vier methoden. Een daarvan is om een ​​koppeling in de tekst die je aan het lezen bent klikt. Een andere manier is om te klikken "te lanceren browser" uit de experimentele scherm. Een derde methode is om gewoon een woord, dat een menu aan de onderkant van de pagina wordt geopend. U kunt "google" of "wikipedia" klikken om de browser te starten en beginnen met een zoekopdracht met dat woord. Ten slotte kunt u een webadres in het zoekvak op de startpagina in te voeren, selecteer "ga naar" om de browser op die pagina te openen.

controls

Als u een bladwijzer een website, druk op de "Menu" knop en selecteer "Bookmark deze pagina." Gebruik "Volgende pagina" en "Vorige pagina" om omhoog of omlaag op een website te bladeren. De vijf-weg controller wordt gebruikt om de cursor over de pagina te bewegen. Druk gewoon op de controller om een ​​link te selecteren als u de cursor over een link hebben verplaatst.

beperkingen

Vanwege de E Ink scherm van de Kindle's, webpagina's gebrek kleur en browsen is niet zo glad als op apparaten met LCD-schermen. En omdat de Kindle ontbeert typische web-browsing ingang controles, zoals een muis, trackpad of touch screen, browsen is iets omslachtiger. Bovendien, in gedachten houden dat deze webbrowser is een experimentele functie, dus er zal waarschijnlijk glitches met het laden en weergeven van pagina's.