Hoe je RAM-geheugen omzetten naar MP3 met Ubuntu

Het RAM audiobestand is een eigen formaat ontwikkeld door RealMedia. Deze bestanden worden meestal gespeeld met behulp van RealMedia & # 039; s RealPlayer. Het MP3-formaat is compatibel met alle reguliere media playing programma die je hebt. Als u & # 039; re een Ubuntu-gebruiker, kunt u een RAM-audio-bestand te converteren naar een MP3 met behulp van een native tool, HandBrake.

instructies

1 Open HandBrake op je Ubuntu computer met behulp van de snelkoppeling, gelegen in het "Applications" drop-down menu aan de bovenkant van het scherm.

2 Klik op "Bestanden toevoegen" om uw RAM-bestand toe te voegen aan HandBrake & # 039; s hoofdvenster.

3 Selecteer "MP3 Audio" van de "Profielen" lijst aan de rechterkant van het hoofdvenster. Dit instrueert HandBrake naar het bestand dat u hebt toegevoegd in stap 2 om de MP3-audio-bestandsformaat te converteren.

4 Gebruik het vak "Output Directory" aan de onderkant van de HandBrake venster om een ​​veilige locatie op te geven voor uw MP3-bestand.

5 Klik op "Start." Dit zal uw RAM audio-bestand te converteren naar een MP3 audio-bestand met behulp van HandBrake in Ubuntu.