Hoe maak je een Paypal Donate Button

Hoe maak je een Paypal Donate Button


Een PayPal doneren knop kun je geld in te zamelen voor een goed doel, organisatie, freeware programma of een informatieve website. Als u een bedrijf of een premier account bij PayPal, het toevoegen van een donatie knop om uw website geeft de bezoekers een gemakkelijke manier om je geld te sturen via PayPal. PayPal is voorzien van een eenvoudig hulpmiddel om de knop code te creëren. Na het aanpassen, kan de code op elke webpagina waar je wilt gebruikers de mogelijkheid om een ​​donatie te sturen geven worden geplaatst.

instructies

1 Open uw favoriete webbrowser en ga naar de PayPal Doneer Button pagina. Klik op de link "Maak je de knop nu".

2 Klik op de "Aanmelden" knop onder het menu soort knop om in te loggen op uw PayPal-rekening indien nodig. Vul de "Naam organisatie / service" veld. Klik op de pijl naast de link "Pas tekst of het uiterlijk" om de knop aan te passen.

3 Selecteer de gewenste opties op de knop uiterlijk aan te passen. Een voorbeeld wordt weergegeven naast de aanpassingsmogelijkheden. Selecteer de valuta in het drop-down menu.

4 Klik op "Create Button" na het aanpassen van uw knop om de knop te ontvangen. Kopieer de code en plak deze in de HTML van een pagina waar u het doneren toets.

Hints

  • Als u een Pro-Merchant-account en pas met een bedrijfslogo etc., zorg dan dat deze op een beveiligde server gehost of mensen doneren zal een beveiligingswaarschuwing bericht.