Hoe aan te passen Windows 7 Ultimate voor Netbooks

Hoe aan te passen Windows 7 Ultimate voor Netbooks


Netbooks zijn kleine laptops die veel dingen die een gewone laptop kan doen. Omdat ze zo klein zijn, zijn ze meestal niet over een cd- of dvd-station, die normaal wordt gebruikt om het besturingssysteem te installeren. Zodra u over die hindernis, de volgende ding om te doen is aan te passen Windows 7 om de prestaties te verbeteren. Omdat netbooks zijn niet altijd zo krachtig als een full-featured laptop of computer, kunnen deze aanpassingen nodig zijn voor Windows soepel te laten verlopen.

instructies

1 Gebruik de prestaties probleemoplosser om te scannen op problemen die de prestaties van de computer beïnvloeden. Open het Configuratiescherm en type "Troubleshooter" in het zoekvak. Klik op "Problemen zoeken en repareren." Scroll naar beneden waar het zegt "Systeem en beveiliging" en klik op "Check for Performance Issues." De probleemoplosser vindt u aanbevelingen geven zodra het scannen is voltooid.

2 programma's die u niet gebruikt te verwijderen. Als de netbook is gloednieuw, het waarschijnlijk kwam met trial software door verschillende software bedrijven geïnstalleerd. Er wordt aangenomen dat je hun software zal proberen en uiteindelijk te upgraden naar een betaalde versie. Het houden van onnodige software op de netbook zal vertragen door het gebruik van schijfruimte en geheugen. Ga naar "Start", "Configuratiescherm", "Programma's" en vervolgens "Programma's en onderdelen." Kies het programma in de lijst en klik op "Verwijderen."

3 Schakel onnodige visuele effecten. Dit geldt ook voor Aero-functies die deel uitmaken van Windows kijken meer visueel aantrekkelijk. Vanuit het Control Panel, type "informatie over prestaties en hulpprogramma's." Klik op "Stel Visual Effects." U kan nodig zijn om een ​​beheerderswachtwoord te bieden, ga dan naar het tabblad "Visual Effects". Klik op "Beste prestaties" en vervolgens "OK" om te bevestigen. U kunt ook kiezen voor "Windows laten kiezen wat het beste is voor mijn computer."

4 Verminder het aantal programma's die beginnen bij het opstarten. Bijna elk programma op de computer iets toevoegt aan de lijst opstarten tijdens de installatie. Dit zal helpen de programma's sneller lopen, maar is niet nodig voor programma's die u zelden gebruikt. Download "AutoRuns for Windows" om te bepalen welke programma's worden ingesteld om automatisch te draaien en ze uit te schakelen door het opruimen van het selectievakje.

Hints

  • Als Windows 7 nog steeds lijkt alsof het niet optimaal draait, gelet op het verminderen van het aantal programma's je loopt op een bepaald moment. Als u minder dan 2 GB geheugen hebben, zal het systeem aanzienlijk vertragen als je te veel taken worden uitgevoerd. Sluit alle geopende vensters en sluit alles wat je niet absoluut nodig.