Hoe maak je ePub documenten transfer naar iPad

Hoe maak je ePub documenten transfer naar iPad


Overbrengen van elektronische boeken in ePub formaat van een website of een andere computer op uw iPad is zo eenvoudig als e-mailen je de bestanden, maar er zijn andere manieren om de overdracht van bestanden ook. Voor afzonderlijke bestanden, e-mail is de gemakkelijkste methode, terwijl meerdere bestanden werken het best met USB Sync. Als u nog niet over een lezer op uw iPad geladen naar ePub documenten te lezen, selecteert u een lezer uit de App Store die e-mail of het web downloads en USB-overdracht ondersteunt. Apple's iBooks ondersteunt al deze functies en is gratis te downloaden en te gebruiken.

instructies

online Transfers

1 Log in op uw e-mail op de computer waar uw ePub wordt opgeslagen en stel een e-mail naar jezelf.

2 Bevestig één of meer eBooks en stuurde de e-mail.

3 Start de "Mail" app op je iPad en open de e-mail met uw ePub bestanden gekoppeld.

4 Tik op de titel van een document en selecteer uw ePub-reader uit de "Open in" lijst. Dit zal de ePub automatisch overgezet naar uw lezer.

5 Ga terug naar je e-mail en herhaal het proces voor eventuele extra bijgevoegde bestanden. U kunt ook online ePub-bestanden in een aantal e-reader apps downloaden door te tikken op de online link "Download" en uw e-reader programma te selecteren.

USB Transfers

6 Stel je iPad te synchroniseren met uw computer via USB, maar stoppen met de synchronisatie zodra iTunes lanceert. U kunt de synchronisatie annuleren door met de balk op uw iPad scherm.

7 Klik op uw iPad onder 'Apparaten' in iTunes en selecteer het tabblad 'Apps' in de buurt van de bovenkant van uw scherm. Klik op uw e-reader app in de sectie "Bestanden delen" van deze pagina. Als het er niet wordt weergegeven, heeft uw e-reader app ondersteunt geen USB-overdracht via iTunes, dus moet u een andere methode gebruiken.

8 Sleep uw ePub bestanden van waar ze op uw computer worden opgeslagen in de lijst van bestanden voor uw e-reader app. De app ondersteunt mogelijk geen map overdracht, dus je zult waarschijnlijk moeten ze een te slepen op een moment.

9 Klik op de "Sync" of "Apply" knop in de rechter benedenhoek om de bestanden die u gesleept naar uw iPad te synchroniseren.

Hints

  • U kunt ook gebruik maken van cloud storage diensten, zoals Dropbox, iDisk of SugarSync naar ePub-bestanden overzetten naar uw iPad. Dit werkt het beste als uw e-reader app ondersteunt de cloud storage service die u gebruikt. Volg de instructies in-app voor het opzetten van deze diensten, die kunnen worden vermeld onder "Online sharing" binnen de app.