Hoe kan ik MSN Messenger te gebruiken

Hoe kan ik MSN Messenger te gebruiken


Als u zich afvraagt ​​wat die groene man is in de rechter bovenhoek van het scherm, u bent slechts een paar snelle stappen van het vinden van en de mogelijkheid om berichten aan familie en vrienden te sturen. U kunt ook documenten delen, activeert het scherm cams, veel plezier met pictogrammen en nog veel meer.

instructies

1 Hoe kan ik MSN Messenger te gebruiken

Hier krijg je een Microsoft Windows .Net Passport (of Windows Live ID) via de link weergegeven in onderstaande Resources. Als u al een MSN inloggen u deze stap kunt overslaan. Of, als u al MSN Messenger geïnstalleerd op uw computer, dan zul je in staat om te beginnen met behulp van de volgende stappen. De meeste computers hebben een soort van Windows instant messaging-programma geïnstalleerd.

2 Installeer de software als het niet wordt gevonden op uw computer, als je eenmaal een gebruikersnaam en een wachtwoord. Volg de instructies en aanwijzingen op het scherm.

3 Dubbelklik om MSN Messenger te voeren. U kunt het op te zetten om uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord automatisch of gewoon uw gebruikersnaam te onthouden. U kunt ook het uit te voeren zodra u Windows start.

4 Kijk voor mensen om toe te voegen aan uw adresboek. Vaak, Windows Messenger kan ze detecteren of trek ze uit je contacten in uw e-mailadres of Microsoft Outlook of Outlook Express contacten. U kunt ook handmatig namen, adressen en eventuele andere relevante contactinformatie toe te voegen.

5 Verander de instellingen zodat het lijkt alsof je offline of onzichtbaar als u niet gestoord wilt worden zijn. Zij zal dit normaal gesproken niet automatisch na je weg bent voor 5 tot 10 minuten. Ga naar Extra en vervolgens in het menu Opties voor meer keuzemogelijkheden. U kunt ook deze niet automatisch starten, zodat uw computer sneller zal beginnen. Klik op 'Extra', 'Opties' en vervolgens het vinkje voor om automatisch te starten. Als u niet wilt dat anderen u online te zien, gewoon uitvinken die dozen ook.

6 Klik op 'Acties' en 'Stuur een chatbericht. " Begin te typen in de ruimte hieronder en emoticons (smileys) toe te voegen aan uw gesprek als je dat liever.

Hints

  • Je hoeft niet een MSN Internet abonnee om de toegang tot de instant messaging software te krijgen zijn.
  • Chat met alleen mensen die je kent en vertrouwt.
  • Instant message gesprekken zijn zelden privé.