Hoe maak je een Linksys Wireless PCI Network Adapter Problemen

Hoe maak je een Linksys Wireless PCI Network Adapter Problemen


Een bekende maker van netwerkapparatuur, Linksys produceert draadloos en bedraad netwerk adapters voor desktop computers en laptops. Wireless PCI-adapters zijn de WMP11 of Wireless B PCI Adapter, de WMP54G of Wireless G PCI Adapter en de WNP300N of Wireless N PCI Adapter. Voorafgaand aan uw Linksys draadloze PCI-netwerkadapter het oplossen van problemen, test uw draadloze internetverbinding via een andere computer of apparaat naar uw Internet Service Provider of router als het probleem op te lossen.

instructies

Drivers bijwerken

1 Controleer de Windows Hardware Compatibility List voor uw besturingssysteem om de adapter model u eigenaar werkt met uw besturingssysteem te waarborgen. Download en installeer een compatibel stuurprogramma voor uw besturingssysteem of het compatibel is (zie "Bronnen").

2 Controleer de Linksys systeemvereisten voor uw adapter te zorgen dat uw computer voldoet aan of overtreft hen.

3 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'. Klik op 'Classic View "in de linker kolom in Windows XP of Windows Vista of" Toon alle Configuratiescherm items "in de rechterbenedenhoek in Windows 7.

4 Dubbelklik op "Systeem." Klik op het tabblad "Hardware" in Windows XP.

5 Klik op "Device Manager" in de linker kolom in Windows 7 of Windows Vista. Klik op de "Device Manager" knop in Windows XP.

6 Zoek en dubbelklik op de categorie "Network adapters". Bestudeer de lijst en kijk voor alle symbolen die fouten, zoals een rode "X" of een geel uitroepteken duiden.

7 Dubbelklik op de Linksys draadloze PCI-netwerkadapter. Lees de informatie vermeld onder "Device Status" en volg de instructies of informatie die hier gegeven. Ga verder als de "Device Status" toont aan dat de kaart werkt.

8 Klik op het tabblad "Stuurprogramma". Klik op "Update." Laat Windows om online te zoeken en te installeren voor een bijgewerkte drivers. Herstart de computer.

Plaats de kaart

9 Sluit de computer af. Verwijder alle kabels en apparaten uit de computer. Draai de draadloze antenne, en maak een notitie van de locatie van de kaart.

10 Verwijder het linker zijpaneel terwijl het naar de voorkant van de computer los te schroeven of te manipuleren grendels.

11 Zoek uw Linksys PCI netwerkadapter.

12 Maak de antistatische polsband armband om je pols, en bevestig de clip aan een metalen voorwerp.

13 Schroef het afdekplaatje schroef, til de kaart uit de PCI-sleuf. Onderzoek de gouden pennen aan de onderkant van de kaart op tekenen van schade. Vervang de kaart als de pennen beschadigd. Ga verder als de pennen kijken onbeschadigd.

14 Onderzoek uw moederbord voor een andere, beschikbare PCI-sleuf. Schroef het afdekplaatje schroef voor de tweede PCI slot en verwijder het afdekplaatje. Ga verder met de volgende stap met behulp van de oorspronkelijke slot als u geen andere lege PCI slot te hebben.

15 Line-up van de Linksys kaart gouden pinnen met de PCI-sleuf. Richt de draadloze antenne-aansluiting in de richting van de buitenkant van de zaak.

16 Steek de kaart in de sleuf. Duw totdat u een klik of een klik hoort. Verwijder de kaart en plaatst u het opnieuw als u weerstand voelt bij het plaatsen van de kaart.

17 Bevestig de kaart met het afdekplaatje vast. Plaats het slot in de originele afdekplaatje positie als u de installatie in een tweede slot, zet hem dan met de extra afdekplaatje schroef.

18 Verwijder uw antistatische pols. Plaats het zijpaneel terug en maak deze vast door het indraaien van schroeven of manipuleren van grendels. Bevestig alle randapparatuur en kabels. Schroef de draadloze antenne, dan is de computer opnieuw op te starten.

Verwijderen en opnieuw installeren Drivers

19 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'. Klik op 'Classic View "in de linker kolom in Windows XP of Windows Vista of" Toon alle Configuratiescherm items "in de rechterbenedenhoek in Windows 7.

20 Dubbelklik op "Systeem." Klik op het tabblad "Hardware" in Windows XP.

21 Klik op "Device Manager" in de linker kolom in Windows 7 of Windows Vista. Klik op de "Device Manager" knop in Windows XP.

22 Zoek en dubbelklik op de categorie "Network adapters".

23 Dubbelklik op de Linksys draadloze PCI-netwerkadapter.

24 Klik op het tabblad "Stuurprogramma". Klik op "Installatie ongedaan maken." Controleer of u de driver te verwijderen, volg de aanwijzingen op het scherm om de stuurprogramma's te verwijderen en de computer opnieuw op te starten.

25 Laat Windows uw Linksys PCI-kaart op te sporen nadat u terug te keren naar het bureaublad. Plaats installatieschijf van de bestuurder wanneer u wordt gevraagd of dubbelklik op de drivers installatiebestand als je er een gedownload eerder.