Autocad Layout Tutorial

Autocad Layout Tutorial


AutoCAD is een krachtige computer-aided design suite gebruikt door architecten, ingenieurs en grafisch ontwerpers om complexe twee- en driedimensionale beelden te creëren. AutoCAD 2014 bevat vele faciliteiten om het ontwerp te vereenvoudigen met voorgeladen vormen en effecten. Zoals bij elke computer applicatie, oefening baart kunst. Een snelle oriëntatie van de lay-out van het programma kan je begon te spelen met nieuwe instrumenten en op weg naar geavanceerde taken.

De omgeving Drawing

De belangrijkste, centrale scherm van AutoCAD na de lancering is de tekening, waar u toe te voegen en de onderdelen die deel uitmaken van uw ontwerp aan te passen. Door te kiezen voor verschillende instrumenten en vormen, kunt u uw muis gebruiken om voorwerpen op de tekening gebied of te selecteren en te wijzigen met kleur of grootte gereedschappen. Denk aan dit gebied als uw canvas. De ViewCube, omgeschakeld door de viewport controles aan de bovenkant van de tekening gebied, biedt de gemakkelijkste manier om weergaven van uw tekening te draaien. Wanneer u klikt en beweeg de ViewCube rond, AutoCAD draait uw tekening om verschillende hoeken en verborgen lijnen te onthullen. De navigatiebalk onder de ViewCube bevat navigatie-instrumenten, waaronder één in en uit uw tekening te zoomen.

de Ribbon

Het lint is boven het tekengebied geplaatst en bevat de meeste van de tools die je nodig hebt om te werken met AutoCAD. Tabs bovenaan van het lint openen ander gereedschap groepen zoals parametrische componenten en annotatie. Op het eerste tabblad Start vindt u de Draw paneel met basisinstrumenten om lijnen en vormen te maken te vinden. Selecteer een gereedschap en beweeg uw muis over het tekengebied om het gereedschap van toepassing op uw tekening. Aan de rechterkant van het Draw paneel is de Modify paneel, welke tools bevat te wijzigen, te verplaatsen en te roteren objecten in het tekengebied. Klik door de verschillende tabbladen en panelen om nieuwe instrumenten te ontdekken, maar deze twee panelen op het tabblad Thuis houdt u de meest gebruikte gereedschappen in AutoCAD.

Topmenu

De bovenste menubalk in AutoCAD bevat de werkruimte controle lijst. Deze drop-down lijst kunt u wisselen tussen soorten werkplekken, zoals 2-D plannen gebruikt om plattegronden en 3-D werkruimten waar u geometrische vlakken creëren. Als u nieuwe werkruimten selecteren, de opties in het lint wijziging van nieuwe taken tegemoet te komen. De menubalk bevat ook pictogrammen voor uw meest gebruikte gereedschappen. Klik op de Application knop, gemarkeerd door een rode "A," om toegang te krijgen tot veelgebruikte opdrachten zoals print, op te slaan en te publiceren, en om te zoeken voor complexe opdrachten en renderen gereedschappen.

bottom Menu

Onder de tekening gebied, zul je de gecentreerde command line te vinden. Gevorderde gebruikers gebruik maken van deze regel te typen in commando's en sneller te werken dan met AutoCAD's drag-and-drop gereedschappen. De tabbladen op de linkerbenedenhoek kunt u klikt tussen uw model en andere lay-out schermen die u kunt opslaan om af te drukken of te publiceren. De statusbalk aan de onderkant van de applicatie bevat de huidige cursor coördinaten, vaak gebruikt het opstellen van assistenten, lay-out en uitzicht gereedschappen, annotatie en schalen hulpmiddelen, en pictogrammen aan uw werkruimte aan te passen.