Hoe kan ik e-mails van Microsoft Outlook Archief

Een van de meest nuttige eigenschappen van Outlook is het grote aantal berichten dat kan worden opgeslagen in uw account. Dit is met name van toepassing wanneer u probeert een oude contact te zoeken of het opsporen van een belangrijk stuk van informatie. Echter, het opslaan van een groot aantal berichten kan verhogen de grootte van uw Outlook-gegevensbestand, waardoor de prestaties van Outlook verminderen en verhogen van de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​back-up van uw gegevens. Om de grootte van het gegevensbestand te verminderen, archiveren oudere Outlook-berichten.

instructies

1 Lancering Microsoft Outlook. Klik op het tabblad groene "File" in de linker bovenhoek van het venster.

2 Klik op de "Cleanup Tools" drop-down menu en klik op 'Archief'. Klik op de "Archive deze map en alle submappen" optie bij de bovenkant van het venster.

3 Klik op de map die u wilt archiveren. Om alle mappen archiveren, klikt u op de optie 'Persoonlijke mappen "aan de top van de lijst.

4 Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van 'Archive items die ouder zijn dan "en selecteer een datum. Vink het vakje aan de linkerkant van "Inclusief items met 'Do Not AutoArchive' gecontroleerd 'als u wilt deze e-mails in het archief op te nemen.

5 Klik op de knop 'Bladeren' onder 'Archief files "en selecteer een locatie op uw computer voor het archiefbestand. Klik op "OK" om de geselecteerde e-mailberichten archiveren.

Hints

  • Als een van de accounts in uw Outlook-installatie zijn Exchange-server rekeningen waarvoor de Exchange-beheerder de optie 'Exchange Server Online Archive "heeft ingeschakeld, zal Outlook niet de optie' Archief 'weer te geven.