Toepassingen voor Stickybits

Toepassingen voor Stickybits


Zowel het internet en de mobiele telefoon hebben opengesteld nieuwe manieren van communiceren. Elke dag worden mobiele- en internet gebaseerde applicaties ontworpen en geïmplementeerd, waardoor we nieuwe manieren om te communiceren met elkaar. Stickybits is een dienst die de gebruikers geeft een unieke manier om te communiceren en ook presenteert merken met een geheel nieuwe vorm van marketing.

Doel

Stickybits is vooral een mobiel gebaseerde applicatie. Het heeft twee versies beschikbaar om te downloaden; de eerste is voor de iPhone en de tweede voor Android-gebaseerde apparaten. Het maakt gebruik van de camera op de telefoon om barcodes te scannen - gebruikers kunnen scannen en voeg informatie aan een item dat een barcode heeft evenals gelezen berichten geplaatst door andere gebruikers op dezelfde barcode. De informatie die is opgeslagen in elke barcode is beschikbaar om te bekijken op uw handheld apparaat of op het internet op de Stickybits site of in een van de verschillende blogs.

Product review

Een van de toepassingen voor Stickybits is product beoordeling. Als u in een winkel op zoek naar een dure aankoop te doen, kunt u de barcode van het item te scannen en te zien of er gebruikers opmerkingen hebben geplaatst met betrekking tot het. Dit geeft u uit de eerste hand informatie over de kwaliteit van het product. Bovendien, als je ofwel oneens of eens met de andere reviews gebruiker nadat je hebt gekocht en gebruikt het product, kunt u post uw eigen opmerkingen. Dit voorziet in een middel voor de directe klant-to-customer feedback.

Marketing en prijzen

Om gebruikers aan te moedigen om te scannen, Stickybits, in samenwerking met andere leveranciers, biedt giveaways. Je zou een blikje bier te scannen en uiteindelijk winnen van een six-pack, een gesigneerd exemplaar van een boek, een snowboard of een gratis ski-lift tickets. Sommige leveranciers zoals PepsiCo hebben deze vorm van marketing een stap verder door te zetten zijn medewerkers in t-shirts met barcodes en sturen ze naar grote evenementen om gebruikers aan te moedigen medewerkers PepsiCo's scannen genomen.

Sociale interactie

Stickybits kan ook worden gebruikt voor sociale interactie. Wat je hechten aan een barcode niet zijn om een ​​product beoordeling zijn. Het kan een foto van jezelf met het product of een speelse zin of twee. U kunt ook de aankoop van uw eigen barcodes, voeg ze toe aan wat je wilt en laat een bericht achter voor de andere gebruikers die kunnen struikelen over hen. Het creëert een verborgen boodschap manier van communiceren met de rest van de wereld en maakt u kennis met personen die u anders misschien niet zouden hebben voldaan.