Hoe je Yahoo met Outlook 2007

Hoe je Yahoo met Outlook 2007


Terwijl u uw Yahoo e-mailaccount in een webbrowser kunt controleren, een aantal pc-gebruikers de voorkeur aan berichten via de Microsoft Outlook desktop client verzenden en ontvangen. Yahoo accounts de POP-protocol, wat betekent dat wanneer u via Outlook verbinding maakt met uw account, berichten van de Yahoo-servers worden verwijderd en gedownload naar uw lokale harde schijf. Yahoo POP-toegang is volledig compatibel met Outlook 2007.

instructies

1 Lancering Outlook 2007 op uw pc.

2 Open het menu 'Extra' aan de bovenkant van het venster en kies 'Accountinstellingen'.

3 Druk op de knop "Nieuw" en kies vervolgens de "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP" optie.

4 Vink het vakje aan naast 'Handmatig server of extra server configureren' en klik op 'Volgende'.

5 Kies het "Internet E-mail" optie en druk op "Next".

6 Vul uw volledige naam en Yahoo e-mail adres in de juiste velden. Stel vervolgens het type account op "POP3" en gebruik "pop.mail.yahoo.com" als de inkomende server en "smtp.mail.yahoo.com" als de uitgaande server.

7 Vul uw Yahoo gebruikersnaam en wachtwoord in de sectie 'Logon Information "en klik op de knop" Meer instellingen ".

8 Ga naar de "Advanced" tab. Stel de inkomende server poort 995 en de uitgaande server poort naar 465. Zorg ervoor dat de SSL-optie is ingeschakeld voor zowel inkomende als uitgaande verbindingen.

9 Ga naar het tabblad "Uitgaande server". Vink het vakje naast 'Mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist "en kies de" Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail server "optie.

10 Druk op "OK", "Next" en "Finish" om de e-mailinstellingen te voltooien.