Hoe te converteren WMV naar M4V voor Free

Videobestanden zoals M4V zijn er in verschillende formaten, en de verschillende mediaspelers en media-apparaten kunnen sommige videoformaten afspelen, terwijl anderen ze helemaal niet zou kunnen spelen. Windows Media Video of WMV-bestanden, zijn exclusief voor Windows Media Player, maar kan in bijna alle media-spelers worden afgespeeld. Het downloaden van video conversie software zoals Xilsoft Video Converter kunt u uw WMV-bestanden te converteren naar een ander videoformaat.

instructies

1 Download Xilsoft Video Converter en installeer het programma. Run Xilsoft Video Converter zodra het installeren klaar is.

2 Selecteer 'Toevoegen' in het menu "Bestand" of het icoon "Toevoegen" in de linker bovenhoek. Selecteer de "WMV" u wilt converteren en klik op "OK".

3 Klik op 'Profiel' te selecteren & ldquo;. M4V & rdquo; Typ of selecteer een locatie om je video bestand op te slaan in het vak "Destination".

4 Wijzig de conversie-instellingen (indien van toepassing). Het wijzigen van de conversie instelling kunt u de bitsnelheid van het bestand of de grootte kiezen.

5 Klik op "Encode" om de conversie te starten.