Hoe maak uw eigen professionele wenskaarten

Als de winkel gekochte kaarten zijn te algemeen en op maat ontworpen die te duur is, kunt u uw eigen wenskaarten maken van huis. Het maken van uw eigen wenskaarten betekent niet dat ze nog minder professioneel en geavanceerder dan de verkochte producten in de winkels die zijn; kunt u professionele wenskaarten te maken van uw computer binnen enkele minuten, gebruik te maken van vooraf ingestelde design templates of uw eigen foto's voor een gepolijst en persoonlijke look. Gebruik een van een aantal verschillende computerprogramma's om uw eigen stijlvolle kaarten te produceren en mail iemand een persoonlijke, professionele groet.

instructies

Met behulp van Publisher

1 Maak een wenskaart in Publisher door te klikken op de "Publicaties voor Print" link te dubbelklikken op de link "Wenskaarten" en scrollen door de ontwerp-opties, zoals 'Good Luck', 'Thank You "en" Herinnering ". Dubbelklik op een kaart en het verschijnt in de Publisher werkruimte.

2 Klik op een van de vooraf ingestelde tekstvakken in de kaart en alle tekst is gemarkeerd; typt u uw eigen woorden direct over de tekst. Gebruik de tekst werkbalk aan de bovenkant van de pagina om het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst te wijzigen.

3 Open het menu "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm, klik op "Beeld" en selecteer "Uit bestand." Blader naar een locatie op uw computer waar u een digitale versie van uw bedrijf of logo van de organisatie en dubbelklik erop. Het verschijnt op werkruimte van de kaart; sleep het naar plek met uw cursor.

4 Vervang de vooraf ingestelde placeholder sentimenten met uw en voeg de naam van de ontvanger, uw bedrijfsnaam en een persoonlijk bericht.

5 Klik op de link "Color Schemes" in de "Kaart van de Groet Options" paneel en blader door de collecties van kleur gezinnen. Dubbelklik op een kleur thema dat past bij uw bedrijf, de komende vakantie of gewoon iets dat goed voor u en de kaart wordt automatisch bijgewerkt met de nieuwe kleuren ziet.

Met behulp van Photoshop

6 Ontwerp een wenskaart in Photoshop door te klikken op "File" en "Nieuw." Noem de kaart "ProfessionalGreeting" en stel uw favoriete card formaat; voor een traditionele enkele pagina fotokaart, typ in 4 inches bij 6 inch. Selecteer "CMYK Color" in het menu "Mode" en klik op "White" onder het menu "Inhoud". Klik op de knop "OK" en een witte kaart wordt geopend op het scherm.

7 Klik op "File" weer, selecteer "Open" en blader naar een digitale foto op uw computer, zoals uw familie gekleed voor de feestdagen, een foto van uw kantoorpersoneel of uw nieuwe baby. Dubbelklik op het bestand, die uitkomt in de Photoshop werkruimte. Klik op het menu "Select" aan de bovenkant van het scherm en kies "All". Een gestippelde lijn vormt rond de foto. Klik rechts op de foto en selecteer 'Kopiƫren'.

8 Klik terug naar de box "ProfessionalGreeting" en druk op de toetsen "Ctrl" "V" om te plakken in het beeld. Als het plakt in te groot is, klikt u op het menu "Edit" op "Transform", kies "Scale" en krimpt de foto op zijn plaats aan de top van de kaart.

9 Klik op de "Type" tool, die eruit ziet als een "T" op het "Tools" palet en selecteer een lettertype, grootte en kleur van de tekst werkbalk aan de bovenkant van de pagina. Klik in het vak "ProfessionalGreeting" en typ het bericht van de kaart, zoals "Gelukkig vakantie van uw orthodontist" of "Het kantoor personeel van Max's Houtsnijwerk dankt u voor uw bedrijf."

Met behulp van Word

10 Open Word, pull down het menu "Bestand" en klik op "Nieuw." Wanneer de "Nieuw document" wordt geopend, typt u het woord "kaart" in de "online Zoeken naar" vak en klik op 'Go'. Een lijst met sjablonen wordt geopend; bladert u door de opties en klik op een link naar een kaart voorbeeld te zien.

11 Klik op "Download" en na enkele ogenblikken, de kaart ontwerp geopend in uw Word werkruimte. Markeer de placeholder tekst en vervang het met uw eigen.

12 Voeg meer tekst, zoals de naam van de ontvanger of uw eigen, door te klikken op de cursor op de pagina en typen, vervolgens met behulp van de tekst werkbalk aan de bovenkant van de pagina om de woorden op te maken.

13 Voeg meer foto's op de kaart door te trekken naar beneden in het menu "Invoegen" klikken "Beeld" en het selecteren van "Clip Art." Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" in en klik op 'Go'. Blader door de resultaten en dubbelklik op een grafische; lijkt het op de kaart. Sleep het naar plek met uw cursor, het toevoegen van meer afbeeldingen aan uw voorkeuren.