Hoe vindt u Old Friends on Facebook

Facebook is een geweldige manier om af te spreken met vrienden die je niet hebt gesproken in jaren. Herenigen met uw oude woonplaats vrienden online of neem uw oude groep offline voor een reünie. Hoe dan ook, kunt u samen praten over vroeger. Leer hoe u een account aan te beginnen met Facebook en begin opnieuw verbinden met je oude vrienden.

instructies

1 Ga aan de slag door het openen van een Facebook-account online. Facebook vraagt ​​uw e-mailadres, zodat ze dat uw identiteit kan bevestigen en begin je af met een nieuw account. Ofwel gebruik maken van uw eigen naam, zodat je oude vrienden die je kunt vinden of kies een alias ID als je sceptisch over het feit dat online zijn.

2 Vul uw portefeuille zo goed als je kunt met enkele details over jezelf. U wilt uw oude vrienden in staat zijn om u gemakkelijk en door het neerzetten van gegevens over u, zullen ze te vinden! Noteer een aantal oude en huidige hobby's, oude scholen, banen etc. Facebook geeft de gebruiker de mogelijkheid om te zoeken naar oude vrienden met een sleutelwoord.

3 Uploadt een aantal foto's van jezelf, zodat mensen je kunnen herkennen. Je hoeft niet om foto's van jezelf of je gezicht omvatten, maar het is handig als u wilt oude vrienden om u te identificeren. Onder meer foto's van uw reis, favoriete plaatsen, of alles wat je wilt, zolang ze binnen de Facebook richtlijnen blijven.

4 Schrijf een uitgebreide beschrijving over jezelf en vertel uw oude vrienden wat je zijn geweest door de jaren heen. Laat oude vrienden te zien uw woonplaats, waar u zich bevindt en wat je nu doet. Wees aardig en vriendelijk met uw beschrijving. Een vriendelijke benadering van de Facebook-online community is de manier om te beginnen en weer op te rakelen een aantal goede vriendschappen.

5 Voer een zoektocht naar oude vrienden door de invoering van een sleutelwoord om de zoekopdracht. Zet in je oude middelbare school, sportteams, clubs of je universiteit klasse. Zet in je eigen stad als u op zoek bent naar oude vrienden die in dezelfde stad zijn gerezen. U kunt zoeken naar een oude vriend die je wenst.