Hoe het opzetten van Microsoft Office Enterprise 2007

Hoe het opzetten van Microsoft Office Enterprise 2007


Er is een grote handvol van de programma's in Microsoft Office, waaronder Enterprise 2007. Enterprise 2007 werkt met het .NET Framework programmering en helpt website-ontwerpers aanpassen van de beveiliging en data logging uitgevoerd door de site. Zodra het programma volledig is geïnstalleerd, is het klaar voor gebruik, maar je moet ervoor zorgen dat u goed in te richten en installeren van de Microsoft Office Enterprise 2007 op uw computer systeem.

instructies

1 Sluit het internet en alle andere programma's op uw computer en plaats de Microsoft Office Enterprise 2007 installatie-cd in het schijfstation van de computer. In een moment, de Microsoft installatie verwelkomen pagina wordt geladen op het scherm.

2 Accepteer de licentieovereenkomst. U kan de overeenkomst te lezen als u kiest, hoewel u niet toegestaan ​​om de programmering te installeren zonder het accepteren van de overeenkomst.

3 Klik op "Next" op de naam van de installatie, doe dan hetzelfde voor de installatie locatie. Dit zorgt ervoor dat beide als de standaardinstellingen. De instellingen wijzigen kan ertoe leiden dat uw computer niet in staat om het programma te detecteren na de installatie.

4 Selecteer "Install" en de Microsoft Office Enterprise programmering 2007 installeert op uw computer, het voltooien van de setup. Herstart de computer en u bent klaar om te beginnen met behulp van het programma zijn.