Hoe te optimaliseren uw Windows XP voor Audio

Hoe te optimaliseren uw Windows XP voor Audio


Na een verblijf van een salaris op gloednieuwe luidsprekers, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste waar voor uw geld als het gaat om audio prestaties. De luidsprekers zijn slechts het halve werk; hoe uw instellingen van het besturingssysteem zijn ingesteld kan drastisch beïnvloeden audioprestaties. Als u het besturingssysteem Windows XP gebruiken en willen audio prestaties te optimaliseren, kunt u een verscheidenheid aan taken uitvoeren om audio run soepel te maken en een geweldig geluid.

instructies

1 Druk op de "CTRL", "ALT" en "Delete" om het Windows Taakbeheer te openen. Klik op het tabblad "Processen". Klik op de kop tab "Mem Usage" om de lijst op welke applicaties het meest gebruikt systeembronnen sorteren. Klik op elke toepassing die u niet hoeft te lopen en klik op de "Proces beëindigen" knop.

2 Klik op de knop Start. Klik op "Control Panel. Klik op" Add / Remove Programs ". Klik op" Add / Remove Windows-onderdelen. "Verwijder het vinkje naast 'Indexing-service."

3 Klik op de knop Start. Klik op 'Alle programma's. " Klik op "Accessoires." Klik op "System Tools." Klik op "Disk Defragmenter." Klik op uw primaire harde schijf en klik op "Nu defragmenteren."

4 Klik op de knop Start. Klik op 'Uitvoeren'. Typ "sysdm.cpl" in het vak Uitvoeren en druk op "Enter." Klik op het tabblad Geavanceerd. Klik op "Background Services" onder de titel "Processor Scheduling." Klik op "Apply" en vervolgens op "OK."