Hoe maak je een huis Computer Network Kabinet Install

Een computer kast is een kast die servers en netwerkapparatuur hosts in rack vorm. Kasten worden het meest gebruikt in serverruimtes en grote datacenters om eenvoudig beheren van een aantal servers. Thuisgebruikers hebben meestal een of twee computers en geen behoefte aan een serverkast. Echter, sommige mensen vaak baat bij een computer kast wanneer ze veel computers voor het werk nodig heeft, om de automatisering te beheren en voor een home theater. Uitvoering van het gebruik van de computer kasten kunnen hun privé-server kamer schoon van de rommel meestal geassocieerd met gewone computers te houden.
.

instructies

1 Bepaal welke maat kabinet u nodig heeft. Maak een lijst van elke computer en stuk van netwerkapparatuur je in de kamer zal hebben. Een rack-systeem is 19 inch breed en de hoogte wordt gemeten in "U" 1U 1,75 inches. Je zal moeten beslissen wat zaak om te gebruiken voor elk van uw computer. Een U is goed voor firewalls, webservers, HTPC en elke computer die meer dan één of twee harde schijven niet noodzakelijk, want het is het maximale aantal dat de ruimte past. Als u een file server met tal van harde schijven, dan zal een 4U geval beter voor uw behoeften. Als je eenmaal hebt berekend hoeveel rek ruimte je nodig hebt, kunt u bepalen hoe groot van een kabinet je nodig hebt om te krijgen. Kasten zijn er in vrijwel elke grootte van 10U tot 43U hoogte.

2 Bepaal waar u het rack wilt zijn en geluidsdichte ruimte. Geluidsisolatie kan worden gedaan met behulp van geluidsisolatie gipsplaten, door het gebruik van verschillende lagen van gipsplaten, daartussen groene lijm tussen, of ander geluiddempend materiaal. Hoe zwaarder de muren zijn, hoe beter de geluidsisolatie zijn. Vergeet niet om te isoleren van de vloer en plafonds ook, als ze klinken gemakkelijk zullen uitzenden. Geluidsisolatie het kabinet is belangrijk omdat rack fabrikanten het ontwerp van de rek voor de beste koeling en niet voor een laag geluidsniveau. Een 4U rack kan 120mm fans die kan worden vervangen door geluidsarme ventilatoren. Echter, het veranderen van de fans op kleinere gevallen kan de luchtstroom in gevaar brengen, wat resulteert in mogelijke component hitte schade.

3 Installeer een ventilatiesysteem naar de kamer met de kast koel te houden. U kunt een ontluchter installeren op de bodem van de kamer en een uitlaat aan de bovenkant van de kamer. Afhankelijk van hoeveel servers je hebt en hoe vaak je ze gebruikt, kunt u een draagbare air-conditioning systeem te installeren om ze koel te houden, vooral in de zomer. Als je ramen op het zuiden, kunt u ze te bedekken met een warmte-reflecterende folie of in ieder geval wel op donkerder tinten. Warmte kan verschillende snode effecten op uw servers, met inbegrip van een systeemcrash, beschadiging van onderdelen en een kortere levensduur van uw servers of computers