Hoe te verwijderen van een Google Analytics-profiel

Hoe te verwijderen van een Google Analytics-profiel. Google Analytics kunt u bijhouden hoe vaak kijkers op uw website klik name links op uw website. Links naar interne pagina's worden automatisch bijgehouden op basis van JavaScript-code opgenomen op uw webpagina's. Stel meerdere profielen om informatie op meerdere pagina's of sites in afzonderlijke logboeken bijhouden.

instructies

1 Meld u aan bij uw Google Analytics-account. Ga naar de "Analytics-instellingen" pagina en vul de "Website Profiles" gebied van uw account.

2 Zoek het profiel dat u wilt verwijderen. Als u meer dan 10 profielen, kunnen sommige profielen niet direct zichtbaar zijn. Klik op de knop "Volgende" om naar de volgende pagina van de profielen, en gebruik de "Vorige" knop om terug te gaan naar een vorige pagina.

3 Zoeken naar het profiel. Voer de naam van een specifiek profiel in het vak Zoeken en klik op de knop "+".

4 Uitsluiten een profiel uit uw zoekopdracht, door het invoeren van de naam van het profiel in het vak Zoeken en klik op de knop "-".

5 Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen. Klik op de knop Verwijderen.

6 Verwijder het profiel definitief door te klikken op de knop "OK" als daarom wordt gevraagd. Klik op "Annuleren" om terug te keren naar de lijst met profielen zonder het geselecteerde profiel te verwijderen.

Hints

  • U moet ten minste één Google Analytics-profiel in uw account hebben. Als u slechts één profiel gelaten hebben, is de knop "Verwijderen" grijs weergegeven en je bent niet in staat om de laatste profiel te verwijderen.