Hoe maak je een taakbalk installeren

Hoe maak je een taakbalk installeren


Windows heeft een taakbalk die u toelaat om te navigeren tussen de verschillende geopende toepassingen. Het wordt geleverd met Windows. Er zijn ook verschillende opties over waar om het te installeren en hoe het eruit ziet. Linux heeft ook een taakbalk, een zogenaamd panel, met vergelijkbare eigenschappen en opties over hoe het op verschillende plaatsen op het bureaublad te installeren. Macs hebben geen taakbalk, maar OS X heeft wel een Dock zodat snelkoppelingen naar gekozen applicaties en bestanden.

instructies

1 Schakel uw computer en laat hem op te starten. Taakbalken zijn geïnstalleerd op de bodem van de desktop standaard in zowel Windows als Linux vele installaties. Als het niet op de bodem van het scherm lokaliseren. De Dock is gelegen in de buurt van de onderkant van het scherm op OS X.

2 Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk. In Windows, schakelt u naast de optie die zegt: "Taakbalk vergrendelen." Sleep uw taakbalk om het gedeelte van het scherm waar u het wilt: uw mogelijkheden zijn de boven-, onder- en beide zijden. In Linux, klik met de rechtermuisknop op het paneel en klik op "New Panel." Ga door te klikken op "New Panel" totdat de taakbalk aan de zijkant, bovenkant of onderkant waar u het wilt weergegeven. Mac kunt u niet naar het Dock te verplaatsen en installeer het elders.

3 Af te ronden uw taakbalk. In Windows, houdt u de muis over de rand van de taakbalk totdat het toont twee pijlen wijzen in tegengestelde richtingen. Vervolgens sleept u de rand ver genoeg om, zodat u de applicaties die je kunt schakelen tussen kunnen lezen. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en controleer of naast "Taakbalk vergrendelen." In Linux, met de rechtermuisknop op de taakbalken die u niet wilt en klik op "Delete Panel," het verlaten van de nieuwe taakbalk.

4 programma's of toepassingen toe te voegen als snelkoppelingen op de taakbalk. In Windows, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en sleep de toepassing en zet het in de QuickLaunch menu op de taakbalk. In Linux, klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies "Toevoegen aan paneel." Kies dan voor de items die u wilt toegevoegd aan de taakbalk. Om een ​​item naar de Mac Dock toe te voegen, slepen en neerzetten op het pictogram van de vaste locatie op de Dock. Dit werkt voor mappen en bestanden, evenals toepassingen.