Hoe maak je een harde schijf upgrade in een Mac Mini

Hoe maak je een harde schijf upgrade in een Mac Mini


De Mac Mini is een kleine, vierkante computer die gewoon thuisblijven komen met een scherm, muis of toetsenbord. Het wordt voornamelijk verkocht aan mensen die al deze componenten van hun oudere computers bezitten. Maar hoewel de Mini is een basismachine, de belangrijkste interne onderdelen zijn dezelfde als andere laptop of pc's. Dus als je wilt naar de harde schijf te upgraden in de Mini, kunt u deze open te stellen en doe het zelf.

instructies

1 Zet uw Mac Mini en haal de kabels aangesloten op het apparaat. Draai het om en plaats het puntje van je platte schroevendraaier in de naad tussen het onderste paneel en de behuizing van de Mini.

2 Werk je een weg rond de zijkanten van de Mini, totdat het paneel releases van de behuizing. Til het paneel uit de behuizing en zet de behuizing opzij. Je zult nu merken een metalen frame is aangesloten op het paneel. In dit kader omvat de interne componenten van de Mini. Boven op het frame is een metalen plaat die de aandrijving op zijn plaats houdt.

3 Gebruik je kruiskopschroevendraaier om de vier schroeven op elke hoek van de metalen plaat te verwijderen.

4 Koppel de enkele ventilator lint waar het aansluit op de zijkant van het frame en til de bovenste helft van het frame af om de groene harde schijf eronder bloot te leggen.

5 Gebruik kruiskopschroevendraaier de twee schroeven aan de bovenkant van de harde schijf, en de twee schroeven aan de zijkanten van de harde schijf te verwijderen. Schuif vervolgens de harde schijf uit het compartiment.

6 Te vervangen door de nieuwe harde schijf (verkrijgbaar bij uw Apple leverancier of online) en monteer de Mini in de omgekeerde volgorde waarin u het nam uit elkaar.