Wat is de HTML-code voor Meta Refresh?

Wat is de HTML-code voor Meta Refresh?


Sommige webpagina's bevatten inhoud die elke minuut of zelfs elke seconde wordt geactualiseerd. Soms inhoud is belangrijk voor de front-end kijker te zien. In plaats van het maken van de kijker te houden raken van hun browser refresh knop hoewel, het installeren van meta refresh code in de HTML kan het werk doen voor hen.

Beschrijving

Een meta refresh herlaadt automatisch een webpagina na een bepaalde tijd. Dit is een handig hulpmiddel op websites die voortdurend geactualiseerde informatie te publiceren. Bijvoorbeeld, als u een bezoek aan een webpagina die de doos score van een live honkbal spel is voorzien van de informatie wordt bijgewerkt naarmate het spel vordert. In plaats van de gebruiker te houden raken van de refresh-knop in hun browser, zal de meta refresh code automatisch de pagina te houden fris en actueel zijn.

Code

De HTML-tag voor een meta refresh ziet er als volgt: <meta http-equiv = "refresh" content = "2">. De enige eigenschap die je in deze code moet aanpassen is het nummer gekoppeld aan inhoud. Die aangeeft na hoeveel seconden moet de browser vernieuwen. Bij het voorbeeld is, zou het twee seconden.

Installatie

De meta refresh code moet worden geplaatst tussen de <head> </ head> -tags aan de bovenkant van uw HTML-document. De code niets live op een webpagina weer te geven, maar kan gezien worden als de HTML-code wordt bekeken.

Voorbeeld: <head> <meta http-equiv = "refresh" content = "2"> </ head>

andere toepassingen

De meta refresh tag kan ook worden gebruikt om opnieuw direct een kijker naar een andere website na een bepaalde tijd. Als de webpagina doen van de re-regie leeg is, stel de tijd op nul. Gebruik alleen een seconde of meer als je de kijker geven een waarschuwing dat ze zullen worden omgeleid.

Voorbeeld:

<Meta http-equiv = "refresh" content = "0; URL = http: //www.yoururl.com/">