Hoe kan ik uitschakelen van de interne luidspreker in een Dell-computer

Hoe kan ik uitschakelen van de interne luidspreker in een Dell-computer


Interne speakers zijn standaard op de meeste computers verkocht vandaag, met inbegrip van Dell-producten. Het kan nodig zijn om uit te vinden hoe de interne luidsprekers uit te schakelen op uw Dell als ze niet werken, of als u ervoor kiest niet om ze te gebruiken. U kunt ook de interne luidsprekers uit te schakelen als u uw computer hebt draaien op in een gebied waar je niet wilt dat iemand rond te storen.

instructies

1 Kies in het menu 'Start' op uw bureaublad en ga naar het Control Panel. Een venster moet pop-up een opsomming van de opties Configuratiescherm.

2 Klik op de Device Manager. Kies "View" in het menu Device Manager.

3 Klik op het menu Beep Eigenschappen. Klik op de optie Driver in het menu Beep Eigenschappen.

4 Klik op de "Stop" knop op het menu Driver. Kies deze optie voor de interne luidsprekers tijdelijk uit te schakelen.

5 Klik op de knop 'Uitgeschakeld' op het menu Driver. Kies deze optie om de interne luidsprekers permanent uitschakelen.

Hints

  • Als u probeert om de interne luidsprekers van een Dell-computer met Windows 7 uit te schakelen, kunt u vinden de stappen enigszins variĆ«ren.
  • Zorg ervoor dat je weet wat permanent en tijdelijk uit te schakelen middel voordat u uw luidsprekers uit te schakelen.
  • Kies de juiste optie, en volg de richtlijnen, zodat u een ander deel van de computer niet per ongeluk uit te schakelen.