Hoe kan ik een XPS-bestand te veranderen naar een PDF-bestand

Hoe kan ik een XPS-bestand te veranderen naar een PDF-bestand


De XPS-bestandsformaat is een methode voor het creëren van afdrukbare documenten die zijn gemaakt door Microsoft om te concurreren met de bekende PDF-formaat. Hoewel de recente versies van Windows hebben de mogelijkheid om XPS-bestanden te lezen standaard, veel oudere computers niet de geïnstalleerde software om dit te doen. Als u een XPS-document te sturen naar een andere persoon, kun je meer succes met behulp van de PDF-formaat te hebben. Omzetten van een XPS-bestand naar een PDF-bestand online met behulp van Comet Docs.

instructies

1 Navigeer naar de Comet Docs website (zie link in de bronnen). Klik op de knop "Bladeren". Zoek het XPS-document dat u wilt converteren en dubbelklik erop.

2 Klik op de "XPS naar Word" knop. Comet Docs is niet in staat om XPS-bestanden rechtstreeks te converteren naar het PDF-formaat, maar kan DOC-bestanden om te zetten naar PDF.

3 Vul uw e-mailadres in en klik op 'verzenden'. Comet Docs e-mails u de link die u nodig hebt om het bestand te converteren naar DOC.

4 Controleer of de e-mail van Comet Docs en klik op de link in het e-mail om uw geconverteerde XPS-bestand te downloaden naar de DOC-formaat.

5 Open het DOC-bestand te bevestigen dat het er goed uitziet na het conversieproces. Maak correcties nodig alvorens verder te gaan.

6 Keer terug naar de Comet Docs website. Klik op de knop "Bladeren" en selecteer het DOC-bestand.

7 Klik op de knop "PDF Create".

8 Vul uw e-mailadres in en klik op 'verzenden'.

9 Controleer uw e-mail voor een tweede bericht van Comet Docs. Deze e-mail bevat de download link voor de geconverteerde PDF-bestand.