Hoe maak je dia's kopiëren naar een cd

Hoe maak je dia's kopiëren naar een cd


Diaprojectoren worden steeds moeilijker om langs te komen, waardoor het zeer moeilijk is om te laten zien foto dia's voor familie en vrienden. Hierdoor is het een goed idee om de dia naar een digitale bron kopiëren en branden van de informatie op een CD. Zodra de dia's digitale afbeeldingen worden opgeslagen en op de compact disk is het mogelijk om de beelden op een PC of Mac bekijken.

instructies

1 Sluit de dia scanner op de computer via de USB-kabel die uit de achterkant van de scanner. Installeer alle stuurprogramma's die bij de scanner.

2 Klik op "Start", "Alle programma's", "Accessoires" en vervolgens "Camera en Scanner Wizard." Hierdoor wordt het scannen Wizard programma op de computer.

3 Selecteer "Scan", steek de eerste dia in de dia scanner. Klik op "Scan" opnieuw en importeert de afbeelding van het programma in de computer. Selecteer "File", "Save" en de titel van het document, kies een locatie om het bestand op te slaan en klik op "OK."

4 Herhaal het scanproces met alle dia.

5 Plaats de lege cd in de cd-brander en klik op 'Start' (Mijn) "Computer" en dubbelklik op het cd-pictogram. Een venster opent die de data op de CD (het is nu leeg).

6 Klik-en-sleep de afbeeldingen die u gescand in het open raam. Zodra u alle foto's in het open raam hebt gekopieerd sluit de cd-venster.

7 Rechtermuisknop op het cd-pictogram, selecteer "Eigenschappen", kies dan "Record" van de bovenkant van het eigenschappenvenster. Klik op "Record" en de gescande afbeeldingen worden op de CD geplaatst.