Hoe kan ik een screensaver naar XP toevoegen

Hoe kan ik een screensaver naar XP toevoegen


Een screensaver is niet alleen een persoonlijke special-effects apparaat dat u op uw computer. Het is ook functioneel is in het voorkomen van voortijdige afbraak scherm. Als u van plan bent om uw computer voor langere tijd te verlaten, wordt geadviseerd dat u een screensaver te bedienen wanneer de computer inactief is te implementeren. Windows XP heeft instellingen waarmee gebruikers een fotografische screensaver met behulp van de "My Pictures" map, evenals voorgeprogrammeerde screensavers te stellen. Voor gebruikers die niet bekend zijn met Windows-besturingssystemen, is het relatief eenvoudig in te stellen een gepersonaliseerde screensaver op je computer.

instructies

1 Klik op "Start" op de linker onderhoek op uw scherm. Dit zal een menu dat je de opties om programma's of andere toepassingen te openen zal geven onthullen. U zult merken aan de rechterkant een submenu. In dat sub-menu is de 'Configuratiescherm'. Beweeg je muis en klik op de optie "Control Panel" om het te activeren.

2 Een nieuw venster wordt geopend met daarin alle "Control Panel" applicaties beschikbaar. Alle pictogrammen verschijnen in alfabetische volgorde. Vind het pictogram "Beeldscherm" en dubbelklik erop. Een nieuwe box zal verschijnen genaamd "Eigenschappen voor beeldscherm." U krijgt de mogelijkheid om vijf tabbladen om uit te kiezen; selecteert u "Screen Saver."

3 Als u nog niet een screensaver ingesteld om te activeren, wordt het vak van het beeld hieronder zeg '(Geen). " Rechts van dat, aan het einde van de doos, is een kleine zwarte omlaag gerichte pijl. Klik op de zwarte pijl om een ​​menu te openen. Dit menu is de lijst met beschikbare screensavers. U kunt elk van de keuzes klikken en gebruik de "Preview" knop aan de rechterkant van het vak om te zien hoe de schermbeveiliging verschijnt. Op dit moment, niet bewegen de muis anders zal het voorbeeld uit te schakelen. Als u een screensaver je leuk vindt, kunt u deze selecteren, klikt u op "Apply" en vervolgens "OK" aan de onderkant van de doos.

4 Het opzetten van een "Mijn afbeeldingen" screensaver, kiest u die optie uit dezelfde drop-down menu. Het is belangrijk dat u een aantal foto's in de map "Mijn afbeeldingen", zelfs als ze zijn gewoon sample foto's. Als de map leeg is, zal het niet om het even wat laten zien. Onder het menu selectie venster, is er een "Wait" knop. Hiermee kunt u selecteren hoe lang het scherm inactief kan zijn voordat de screensaver wordt geactiveerd. U kunt dit nummer ingesteld op een aantal minuten van de ene of meer. U kunt ook de screensaver om u te vragen om een ​​wachtwoord wanneer de computer wordt hervat gebruik. Dit is een optionele functie, en u bent niet verplicht om een ​​wachtwoord in te stellen. Wanneer u klaar bent, klikt u op "Apply" en vervolgens op "OK."