Hoe maak je een PC configureren om verbinding met het internet via een mobiele telefoon

Hoe maak je een PC configureren om verbinding met het internet via een mobiele telefoon


een PC configureren om verbinding met het internet door middel van data-verbinding van een mobiele telefoon is een eenvoudige manier op het internet op plaatsen waar je normaal niet hebben toegang tot internet te krijgen. Door het aansluiten van uw mobiele telefoon naar de computer via een USB-kabel of een Bluetooth persoonlijk netwerk, kunt u op het Internet op de buurt-breedbandsnelheid overal waar je een mobiele verbinding. Het maken van de verbinding tussen de pc en de mobiele telefoon is eenvoudig, dankzij de software het delen van internet inbegrepen op de meeste mobiele telefoons en smartphones.

instructies

1 Start de applicatie Internet Sharing op uw mobiele telefoon. Op Windows Mobile mobiele telefoons en smart phones, wordt de aanvraag delen de titel Internet Sharing, en het is gelegen in het menu Start. Op andere mobiele telefoons, kan de verbinding sharing applicatie een andere naam hebben, maar het moet naast uw andere applicaties en hulpprogramma's worden geplaatst.

2 Sluit de PC en telefoon. Als u verbinding maakt via USB, sluit u gewoon de USB-kabel op de telefoon aan de ene kant en in de computer aan de andere kant. Als u van plan bent om de verbinding via Bluetooth te delen, zorg ervoor dat uw telefoon in de detecteerbare modus en start een zoektocht naar Bluetooth-apparaten op uw Windows-pc.

3 Start de verbinding delen. Op je mobiele telefoon, ga terug naar de toepassing Internet Sharing. Wanneer de applicatie wordt gestart, moet de status Internet Sharing worden losgekoppeld. Vervolgens selecteert u hoe u de verbinding te delen: USB of Bluetooth. Zorg ervoor dat de toepassing is ingesteld om verbinding te maken via het netwerk verbinding van uw mobiele telefoon vervoerder; sommige Smartphones kunnen proberen om verbinding te maken met andere dan de door uw mobiele carrier-netwerken. Met alle instellingen in de plaats, drukt u op de connect functietoets op het scherm.

4 Test de verbinding. Na een druk op connect, kan het een paar seconden duren voor het uitwisselen van gegevens verbinding tussen de pc en mobiele telefoon te initialiseren. Eenmaal aangesloten, zal uw netwerk en het delen component van de taakbalk een bedrade internetverbinding te tonen. Zodra deze is geactiveerd, opent u een webbrowser of messaging software en controleer of de internetverbinding actief is.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een onbeperkt data-abonnement voordat u verbinding met het internet op je pc via een mobiele telefoon. Anders zou je in rekening worden gebracht voor elk elk kilobyte van de gegevens die u gebruikt.