Hoe te downloaden tv-programma's van YouTube

Hoe te downloaden tv-programma's van YouTube


Als u & # 039; re kijken naar een zelfgemaakte voorstelling op YouTube, wilt u misschien de video te downloaden, zodat u kunt kijken op een later tijdstip op uw draagbare media-apparaat. U kunt YouTube video, en video's downloaden van andere multimedia websites, op verschillende manieren. U kunt een video te downloaden met freeware software, of zo u wilt, met behulp van een online website. De tijd die het kost om een ​​YouTube-video te downloaden is afhankelijk van uw snelheid van de internetverbinding, en de lengte en de kwaliteit van de video.

instructies

Downloaden met YouTube Downloader (Freeware)

1 Download YouTube Downloader uit de CNET downloaden website (zie bronnen).

2 Dubbelklik op het gedownloade installer (in uw browser & # 039; s standaard download directory) naar setup te beginnen. Wanneer de installatie is voltooid, dubbelklikt u op het pictogram op het bureaublad om de software te laden.

3 Voer de URL van uw YouTube-video in de "Enter video URL" vak.

4 Klik op de "Omzetten naar" drop-down menu en kies een video-formaat voor de show worden omgezet naar. Dit kan worden overgelaten als standaard, tenzij u wilt dat de video op een draagbare media-apparaat zoals de iPod te zetten; In dat geval, klikt u op "iPod Video" uit de lijst.

5 Klik op "OK" om te beginnen met het downloaden van je show van YouTube.

Downloaden met Vixy.net (Website)

6 Ga naar de website Vixy.net (zie bronnen).

7 Voer de URL van uw YouTube-video in het vak "URL".

8 Klik op de "omgezet in" drop-down menu en verander de bestandsindeling als u wenst.

9 Klik op "Start" om de conversie te beginnen. Zodra de video wordt omgezet, wordt u gevraagd voor een veilige locatie voor uw bestand. De download zal dan automatisch beginnen.

Downloaden met Keepvid (Website)

10 Ga naar de website Keepvid (zie bronnen).

11 Voer de URL van de YouTube-video in het vak "URL" en klik op "Download".

12 Klik op "Toestaan" als daarom wordt gevraagd door de Java-applet.

13 Geef een download locatie wanneer ingegeven door Keepvid. Uw show zal nu te downloaden naar uw computer in uw gekozen directory.