Hoe maak je een HP Laser cartridge vervangen

HP's desktop inkjetprinters bevatten meestal kleine inkt cartridges die in en uit de cartridge slot van een printer te schuiven zonder veel gedoe. Vervangen van laser cartridges in een HP printer kan echter een beetje ingewikkelder lijken, vooral als je gewend bent aan het omgaan met inkjets. Hoewel de cartridges groter kunnen zijn en vereisen een beetje prep werk echter het vervangingsproces een laser cartridge is nagenoeg hetzelfde als voor een inkjet, hoewel de laser cartridge voor een zwarte printer gewoonlijk een ander veranderingsproces dan voor een kleurenprinter.

instructies

Zwart

1 Til het deksel van de inktcartridge op de bovenkant van de printer. Om het deksel te tillen, vindt de kleine groef in het voorste midden rechts van het papier rust en trek naar boven om deze los te maken van de rest van het apparaat. Duw het deksel weer helemaal totdat deze staat op zichzelf. Gesp het handvat dat tot gezichten op de cartridge en trek het recht omhoog en uit de printer.

2 Open de verpakking van de nieuwe cartridge en trek de cartridge uit de verpakking. De website van HP raadt het vasthouden van de cartridge aan beide uiteinden om schade te voorkomen.

3 Trek aan het lipje dat de strook tape houdt op de cartridge totdat de tape volledig uit de cassette is verwijderd. Nog steeds de cartridge aan beide uiteinden, kantel de cartridge naar u toe en van u af om de inkt te verdelen.

4 Plaats de nieuwe cartridge in de printer door het nemen van het door het handvat en schuiven in de cartridge gleuf in de printer. Duw de cartridge totdat deze vastklikt.

Kleur

5 Open de deur aan de bovenkant of de voorzijde van de HP laser printer. Als de deur is op de top, zet het terug totdat deze staat op zichzelf om de cartridges te onthullen. Als de deur aan de voorkant, neem het handvat onthuld wanneer de deur wordt geopend en trek ze naar u de cartridge lade naar buiten te trekken. Neem het handvat van de kleurencartridge je wilt van de lade te verwijderen en trek naar boven te schuiven uit de cartridge slot.

6 Verwijder de nieuwe kleur cartridge uit de verpakking vast te houden aan beide uiteinden. Kantel de cartridge naar achteren en naar voren om de inkt erin verdelen.

7 Pak de oranje plastic deksel op de nieuwe cartridge aan beide zijden en weg te trekken van de cartridge op de kunststof uit de cassette te verwijderen. Zorg ervoor dat de groene toner drum niet aanraakt.

8 Houd de nieuwe cartridge bij de handgreep, zodat de groene drum gezichten in de richting van de cartridge lade en plaats de nieuwe cartridge in de sleuf. Duw totdat de cartridge vastklikt.

9 Trek het lipje aan de zijkant van de cartridge te pellen de beschermende tape zodra de cartridge goed vastzit in de sleuf. Sluit de lade cartridge.