Hoe te converteren MIDI naar MP3 met behulp van iTunes

Hoe te converteren MIDI naar MP3 met behulp van iTunes


Met de talloze digitale muziek formaten beschikbaar is, kan het verwarrend en frustrerend zijn als je probeert om al uw muziek te consolideren. MIDI-bestanden, die audio-bestanden die zijn gemaakt van geprogrammeerde software-instrumenten zijn, worden vaak gebruikt in opnameprogramma's en elektronische muzikanten. Als je muziek collectie bevat MIDI-bestanden, kunt u deze bestanden te converteren naar een standaard formaat zoals MP3 te maken luisteren en de overdracht van uw muziek gemakkelijker. Gelukkig kun je Apple iTunes gebruiken om uw MIDI-bestanden eenvoudig converteren naar MP3.

instructies

1 Zet uw computer en open iTunes. Ga naar het menu "iTunes" "Edit" of en selecteer 'Voorkeuren'. Klik op het tabblad 'Algemeen' en kies 'Instellingen importeren. " Wijzig de selectie in het drop-down menu op "MP3 Encoder." Selecteer de gewenste bitrate voor MP3-bestanden en klik op "OK". Typisch, MP3's hebben een bitrate tussen 128 kbps en 256 kbps; hoe hoger de bitrate, hoe beter de geluidskwaliteit.

2 Importeer het MIDI-bestand dat u wilt converteren naar mp3 in iTunes. Sleep het bestand naar de bibliotheek iTunes-venster en wacht tot iTunes te importeren en het bestand te analyseren. Klik met de rechtermuisknop het MIDI-bestand en kies "Create MP3 Version" of "Selectie converteren naar MP3."

3 Wacht tot het MIDI-bestand om te zetten naar MP3. Als uw MIDI-bestand niet beschermd is, hoeft u zich geen zorgen te maken over iets anders, zoals u nu zowel een MIDI-versie en een MP3-versie van uw audio-bestand. Beschermde MIDI-bestanden moeten op een iTunes-afspeellijst worden toegevoegd en gebrand op een lege CD-R. Plaats de lege cd-r in uw computer en kies de afspeellijst met uw MIDI-bestand. Klik op de knop voor "Burn" en wacht tot het brandproces te voltooien.

4 Navigeer naar uw nieuw gebrande audio-CD met behulp van de zijbalk aan de linkerkant van het hoofdvenster van iTunes het programma. Selecteer de cd en de audio-bestand dat u zojuist hebt verbrand op het te importeren. Nu de MP3 Encoder is ingeschakeld in iTunes, zal het geĆÆmporteerde bestand in MP3-formaat.

5 Afspelen van de nieuw gecreƫerde MP3-bestand in iTunes. Zorg ervoor dat er geen fouten in het bestand die mogelijk zijn gemaakt tijdens het conversieproces. Als het bestand conversie succesvol was, kunt u de MIDI-versie in de iTunes-bibliotheek te verwijderen.

Hints

  • U kunt een virtuele cd-drive of een herschrijfbare cd gebruiken in plaats van een lege cd om uw bestanden te branden om te voorkomen dat het verspillen van lege cd's.