Hoe maak je een stationsletter toewijzen

Hoe maak je een stationsletter toewijzen


Als gevolg van het aantal externe opslagapparaten, zoals draagbare multimedia en boek-apparaten, externe harde schijven en USB-drives, kan uw Windows 7 of Windows Vista stationsletter systeem verwarrend geworden. Aangezien bepaalde programma's wijzen direct naar stations, kunt u uw computer beter te organiseren door het toevoegen of wijzigen van de stationsletter toegewezen. Hoewel u geen systeem of opstartpartities (de primaire schijven gebruikt om uw besturingssysteem te slaan) kan veranderen, kunt u specifieke stationsletters toewijzen aan andere stations.

instructies

1 Klik op "Start." Typ "management" in de "Search" tekstveld. Klik op "Computer Management."

2 Klik op "Disk Management" in de linkerkolom. Geef Windows een paar seconden om te scannen en uw stations weer te geven.

3 Met de rechtermuisknop op het station dat u wilt veranderen. Klik met de linkermuisknop op "Change Stationsletter en paden."

4 Klik op 'Toevoegen' en selecteer de stationsletter als u een brief aan het station nog niet eerder hebt toegewezen. Klik op 'Change', 'Wijs de volgende stationsletter "en selecteer een stationsletter als u de huidige instelling te wijzigen. Klik op 'OK'.

Hints

  • U kunt rijden letters A en B toewijzen als je geen floppy drives op uw computer ge├»nstalleerd.