Hoe kan ik een HP Pavilion USB MIDI keyboard Problemen

Hoe kan ik een HP Pavilion USB MIDI keyboard Problemen


A Musical Instrument Digital Interface (MIDI) toetsenbord is een apparaat waarmee u geluiden en muziek direct op uw computer op te nemen. Sommige modellen van de HP Pavilion-serie-computer geluidskaart ondersteuning van een MIDI-keyboard, die de meeste andere HP computer niet inbegrepen. Als uw Pavilion computer van de MIDI-keyboard niet herkent of u niet in staat om elk geluid, een van de verschillende hardware of software problemen die kunnen worden waardoor het probleem vast te leggen zijn.

instructies

1 Schakel de HP Pavilion computer helemaal. Verwijder de USB of MIDI-connector die loopt van het toetsenbord om de computer. Inspecteer de kabels om te controleren of de aansluitingen niet zijn verbogen of beschadigd zijn.

2 Sluit de USB- of MIDI-connector stevig terug in de bijbehorende poort. Druk op de knop op de HP Pavilion computer en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Poging om het toetsenbord opnieuw gebruiken om te zien of de fout met de verbinding.

3 Navigeer uw browser naar een website die driversoftware voor MIDI keyboards (zie bronnen) biedt. Zoek het stuurprogramma voor uw specifieke merk en model van MIDI keyboard.

4 Download de meest recente stuurprogramma voor uw MIDI-keyboard. De driver te installeren en dan proberen om het toetsenbord opnieuw te gebruiken.

5 Open het menu van de HP Pavilion's "Start" en ga naar het "Configuratiescherm." Klik op "Systeem" en ga naar het tabblad "Hardware". Klik op "Device Manager."

6 Scroll naar beneden door de lijst met apparaten aan de ingang met de naam "geluid, video en spelletjes." Klik met de rechtermuisknop op uw geluidskaart en kies "Update Driver." Poging om het MIDI keyboard opnieuw gebruiken zodra de nieuwste driver is klaar met het installeren.

7 Klik op het geluid manager pictogram in de taakbalk aan de rechterbenedenhoek van het scherm. Klik op "Sound Mixer." Controleer of de volumeknop niet is ingesteld op "Mute." Vinkt u het vakje "Mute" als het werd gecontroleerd.

8 Sluit het MIDI-keyboard in een andere computer en probeer het opnieuw gebruiken. Neem contact op met de fabrikant van het toetsenbord voor informatie over een reparatie of vervanging als het niet werkt op elke computer.

Hints

  • Afhankelijk van de specifieke besturingssysteem dat u op uw model van de HP Pavilion computer hebben ge├»nstalleerd, moet u toegang tot een ander menu-optie om de nieuwste geluidskaart drivers te vinden.
  • Als het MIDI keyboard zelf lijkt te werken, maar je bent niet in staat om op te nemen of uw opnamen klinken niet juist het probleem met de software die u gebruikt liggen. Controleer de website van de software om te zien of ze hebben een Support-sectie om het probleem op te lossen.