Hoe kan ik Call-outs met behulp van Auto Vormen in Microsoft Word 2003 Maak

Hoe kan ik Call-outs met behulp van Auto Vormen in Microsoft Word 2003 Maak


Veel mensen gebruiken de functie automatische vormen in Microsoft Word 2003 om flare en afbeeldingen toe te voegen aan hun documenten. Een populaire functie in deze werkbalk is de call-out functie. Deze auto vorm functie stelt gebruikers in staat om cartoon stijl call-outs toe te voegen aan hun documenten. Een call-out is een symbool dat het vaakst wordt gebruikt in strips en beeldverhaaltekeningen een verklaring dat een teken is het maken van uit te drukken. Call-outs zijn over het algemeen geplaatst in de buurt van de monding van het karakter en ziet eruit als een ballon met een pijl tip die verwijst naar de mond van de spreker. De tekst die het karakter uitdrukt is opgenomen in de call-out. Echter, call-outs kan ook gebruikt worden in de documenten om delen van de tekst die de schrijver wil ervoor zorgen dat de lezer ziet markeren. Callouts niet moet gewoon een cartoon zoals zeepbel. Ze kunnen pijlen met tekst naast hen, of andere in het oog springende symbool dat een punt accenten, hetzij over de tekst in het document, of een afbeelding.

instructies

Maak Call-outs met behulp van Auto vormen

1 Open de tekening werkbalk. Voeg de tekening werkbalk om uw zichtbaar werkbalken call-outs te creƫren. Klik op "File" en klik vervolgens op "View". Vink het vakje met het label "Tekenen" om de tekening werkbalk.

2 Toegang tot het menu auto vormen. Klik op het veld "Auto Shapes" op de tekening werkbalk en klik vervolgens op "Call-outs" in het submenu.

3 Selecteer een call-out. Klik op de gewenste call-out vorm die u wenst te ontwerpen in het submenu call-outs.

4 Hoe kan ik Call-outs met behulp van Auto Vormen in Microsoft Word 2003 Maak

Maak de call-out. Klik ergens in het document nadat u een call-out vorm heeft gekozen, in die vorm te maken. Een tekenpapier wordt weergegeven wanneer u klikt. Klik en houd de muisknop in terwijl u de cursor sleept om de oproep-out om de gewenste grootte te maken. Klik ergens buiten het doek in het document op het doek te sluiten.

5 Verplaats de call-out. U kunt de vorm verplaatsen door erop te klikken en te slepen, waar gewenst.

6 Voeg tekst aan de call-out. U kunt tekst toevoegen aan de call-out door te klikken in de call-out en het typen in de gewenste tekst.

Hints

  • Zorg ervoor dat u niet de call-outs te plaatsen buiten het afdrukbare gebied van het document.
  • Call-outs kan de lezer afleiden van de hoofdtekst. Ze worden het best gebruikt in reclame folders en grappige documenten aan de tekst te vullen.