Hoe om een ​​zoekbalk om uw Website uitgever

Zoekfuncties zijn geworden standaard tarief op de meeste websites, zodat online gebruikers om te zoeken naar specifieke site informatie. Er zijn talloze manieren om een ​​zoekbalk om een ​​website toe, waarvan sommige eenvoudig terwijl andere HTML codering kennis of een content management systeem.

instructies

1 Gebruik Google Custom Search Engine. 'S werelds grootste online zoekmachine biedt een eigen zoekmachine voor specifieke websites. Deze functie maakt het mogelijk website hosts om te bepalen welke websites het nieuwe zoekvak zal linken. Plus, kan Web hosts de look en feel van hun zoekvak aanpassen aan overeenkomen met de look en feel van hun website.

2 Probeer een van de vele andere websites die zoekbalk mogelijkheden op de eigen website aan te bieden. Bijvoorbeeld, Conduit is gastheer voor meer dan 200.000 Web uitgevers. Sites zoals deze, met inbegrip van Mozilla, bieden aanpasbare tools waarmee zoek bars aan te passen aan de look en feel van bepaalde websites.

3 Gebruik een content-management systeem. Voor degenen wier websites worden gehost door een derde partij provider, contact op met de provider om ervoor te zorgen het biedt zoekbalk functionaliteit. De meeste doen, gezien de gemeenschappelijke aard van search bars op websites, en de meeste zijn vrij eenvoudig toe te voegen met een kwaliteitsprobleem CMS.

4 Maak gebruik van HTML-codering. Als je bedrijf een tech of IT-professional op het personeel, contact op met haar om te zien of ze een zoekbalk kan toevoegen aan de website via HTML-codering. Dit is veruit de meest moeilijke manier van het toevoegen van een zoekbalk om een ​​website, en moet een IT / tech persoon die niet direct beschikbaar zijn, zou het waarschijnlijk het beste zijn om een ​​derde partij provider of content management systeem te gebruiken.