Hoe kan ik PHP bestanden te uploaden vanaf een URL

Uploaden Hypertext Preprocessor (PHP) bestanden is een fundamenteel onderdeel van het beheren van een website. De eenvoudigste manier om dit te doen is door middel van een File Transfer Protocol (FTP) softwareprogramma. Als je in een situatie waarin FTP-software niet beschikbaar is, zoals bij het gebruik van een computer op een externe locatie, dan is het aansluiten via een internetverbinding Uniform Resource Locator (URL) is een eenvoudig alternatief om te profiteren van. Het enige dat nodig is, is een eenvoudige internetverbinding om toegang te krijgen tot de server waar de PHP-bestanden worden geĆ¼pload.

instructies

1 Open de webbrowser. De specifieke browser-platform maakt niet uit.

2 Typ de bestemming van uw webserver bedieningspaneel in de webbrowser adresbalk. Dit wordt meestal getypeerd als "yourname.com/cpanel", waarbij "jouw name.com" wordt vervangen door de naam van uw webserver. Als de browser van de bestemming laadt, wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat bij uw webhost is toegewezen aan de toegang tot het bedieningspaneel te krijgen.

3 Kijk op de webserver bedieningspaneel voor de "File Manager", meestal vertegenwoordigd door een pictogram van een gele archiefkast. Voer de File Manager en klik op de link die zegt "public_html" moeten worden genomen om het gebied waar de PHP-bestanden moeten worden opgeslagen.

4 Klik op de "Upload" knop om te beginnen met het uploaden van uw PHP-bestanden. U wordt meegenomen naar een pagina waar je ofwel typt u het pad naar uw PHP-bestand of klik op een knop 'Bladeren'. Als u klikt op de knop "Bladeren", kunt u navigeren naar de PHP-bestanden op uw computer om te selecteren welke te uploaden. Het is mogelijk om meerdere PHP-bestanden uploaden naar de webserver gelijktijdig gebruik van deze methode.

Hints

  • Met behulp van een URL om PHP bestanden te uploaden is een mooi alternatief voor beschikbaar te hebben, maar met behulp van een FTP-programma is een snellere aanpak voor het uploaden van veel bestanden.