Hoe kan ik een laptop batterij Outside the Computer Laad

Laptop batterijen zijn kleiner en krachtiger geworden, maar ze nog steeds niet leveren genoeg stroom voor langere projecten - vooral als je aan het doen bent processor-intensief werk. Of u nu op een lange vliegreis of gewoon paranoïde over stroomuitval, het is altijd goed om te weten dat u in staat om af te maken waar je aan werkt zal zijn. Het opladen van een extra batterij van de laptop mee te nemen van tevoren zal u laten werken tweemaal zo lang zonder voeding.

instructies

1 Overweeg de aanschaf van een externe batterij van de laptop en oplader. Externe laptop batterijen kunnen direct in de voeding, wat betekent dat je niet hoeft te openstellen van de laptop en verwijder de oude batterij om ze te gebruiken worden aangesloten.

2 Krijg een externe batterij-oplader is ontworpen voor uw specifieke laptop model; kunt u een van een website zoals die in Resources bestellen. Verschillende batterijen hebben verschillende voltage en amperage eisen, en sommige vereisen pols opladers of andere methoden. Als u een oplader ontworpen voor uw laptop niet kunt vinden, kunt u een te gebruiken met dezelfde spanning en uitgevoerd als uw batterij.

3 Verwijder de batterij van de laptop als je van plan bent om de batterij extern op te laden in uw computer. Meestal zal u te trekken openen van een klink of twee op de onderkant van uw laptop. In zeldzame gevallen kan je een paar schroeven ongedaan te maken.

4 Sluit de batterij voor de aangegeven periode. De meeste laptop batterijen hebben ongeveer 2 uur volledig opgeladen, maar de tijd kan enigszins variëren batterij modellen.

5 Houd een oogje op de batterij de eerste keer dat je het gebruikt. Als het wordt erg heet, de stekker uit de lader. Laat de batterij aangesloten geen reactie langer dan het duurt om op te laden, tenzij de instructies die bij de acculader aangeven dat dit OK is om te doen. Veel laptop acculaders hebben intelligent circuit dat detecteert wanneer de lading voltooid is, maar niet allemaal. Als uw lader niet doet, kan overladen van de batterij oververhit raken

Hints

  • Krijg een straaltje oplader als u wilt uw batterij gevuld af te houden. Het zal een continue straaltje stroom te leveren, veilig houden van uw batterij op maximaal vermogen.