Hoe kan ik een DVD op ImgBurn Burn

ImgBurn is freeware software gemaakt door Lightning UK. ImgBurn gebruikers hebben de mogelijkheid om cd's en dvd's te branden vanaf hun computer met een gebruiksvriendelijke interface. Het branden van dvd's van een computer kunt u zowel ruimte vrij te maken op de computer en dvd's af te spelen op andere apparaten.

instructies

1 Download ImgBurn en de VIDEO_TS map van de ImgBurn website. De volledige map TS moet worden gedownload, niet alleen de bestanden die het bevat.

2 Open ImgBurn vanaf het bureaublad icoon, de snelle lancering icoon of via het menu Start. Zodra het programma is geladen, klikt u op "Mode" op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Kies "Bouw" van de opties. Dit opent een venster waarin u de DVD te maken.

3 Klik op de knop "Bladeren naar map". Dit ziet eruit als een map met een vergrootglas op de top van het. Zoek de "Video_TS" map die u gedownload en klik op "OK." Kies 'Bladeren' weer, selecteer de video die u wilt branden.

4 Selecteer de calculator van de onderkant van het scherm. Deze berekent en voegt de instellingen in het venster. Het geeft je het aantal bestanden, aantal mappen, bestandsgrootte, de minimaal vereiste media en de vrije schijfruimte. Onder de tab apparaat, selecteert u de snelheid voor de DVD te schrijven en het aantal exemplaren dat u wilt maken.

5 Onder "Change Book Type ', selecteert u het apparaat. Aan de onderkant van het scherm kiezen voor DVD-R en klik op "OK."

6 Kies het tabblad Labels. In de eerste en derde typt u de naam van de DVD die u branden. Klik op de afbeelding die lijkt op een map, een pijl en een cd, en klik vervolgens op "OK" om te beginnen branden. Als er geen dvd in het dvd-station, krijg je een foutmelding. Klik op de knop "OK" in het venster dat zegt: "bewerking is voltooid."