Hoe maak je een VirtualBox Machine Go Fullscreen

Oracle VirtualBox Virtual Machine Manager programma loopt gast-besturingssystemen binnen het besturingssysteem op uw computer. Elke gast besturingssysteem heeft zijn eigen virtuele hardware en draait normaal gesproken in een venster op uw bureaublad. U kunt ook een virtuele machine te gebruiken in full-screen modus, die de rest van uw bureaublad. U kunt overschakelen naar full-screen modus met behulp van een menu-optie of een sneltoets, maar je kunt alleen full-screen mode met de sneltoets te verlaten.

instructies

1 Start een VirtualBox virtuele machine door te dubbelklikken op de naam in het venster van VirtualBox.

2 Klik op het menu "Machine" en klik op "Overschakelen naar Fullscreen" of druk op de toets "Ctrl" aan de rechterkant van uw toetsenbord en druk op de "F" op hetzelfde moment.

3 Klik op de "Switch" knop in het bevestigingsvenster dat verschijnt.

Hints

  • U kunt full-screen modus verlaten door op de toets "Ctrl" aan de rechterkant van het toetsenbord en de toets "F" op hetzelfde moment. Als dit niet werkt, kunt u misschien een aangepaste host-sleutel. U kunt de naam van de host-sleutel die u gebruikt bij de rechter benedenhoek van het venster van de virtuele machine te lezen. De gastheer sleutel is "Right Control" standaard.