Hoe maak je een Xerox-printer installeren

Hoe maak je een Xerox-printer installeren


een printer installeren op uw computer kunt u de virtuele inhoud fysieke inhoud te geven. Of u zakelijke documenten, familiefoto's of webpagina's af te drukken, een printer breidt sterk de functionaliteit van uw computer. Het opzetten van een Xerox-printer duurt minder dan een uur, maar als je het niet goed doet, kan je heel wat meer tijd printer oplossen van problemen fouten en andere technische problemen te brengen.

instructies

1 Hoe maak je een Xerox-printer installeren

Steek de stekker in het stopcontact.

Zet de printer op een vlakke ondergrond in de buurt van de computer. Steek het netsnoer in een stopcontact. Steek het andere uiteinde in het stopcontact aan de achterzijde van de printer.

2 Hoe maak je een Xerox-printer installeren

Moderne printers gebruiken USB-kabels.

Steek de datakabel in de data-poort aan de achterzijde van de printer. Afhankelijk van de leeftijd van de printer, zal een parallelle of USB kabel. Parallelle kabels hebben een breed connector met 25 pinnen. USB-aansluitingen zijn dun en plat. Als u gebruik maakt van een parallelle kabel, draai de vaste schroeven aan beide zijden van de connector op de kabel zijn plaats te houden.

3 Hoe maak je een Xerox-printer installeren

Kijk voor de parellel haven in de buurt van andere poorten op de computer.

Steek de datakabel in de overeenkomstige poort op de computer, die hetzelfde zijn als de seriële of USB-poort van de printer ziet. Computer parallelle poorten zijn meestal zwart of paars van kleur en zijn vaak in de buurt van de USB-poorten.

Sommige Xerox-printers hebben een Ethernet-poort om te netwerken. Voer een netwerkkabel van deze poort op de printer om een ​​switch of hub als de printer deze functie heeft en u wenst te gebruiken.

4 Hoe maak je een Xerox-printer installeren

Plaats de bijgeleverde cd-rom in de pc.

Schakel de printer en de computer opstart. Plaats de driver-cd die bij de printer in de PC kwam, en installeer de printerdrivers. In veel gevallen zal Windows automatisch detecteren en het opzetten van de printer. Als dit niet gebeurt, voert u de configuratie printer-wizard op de cd.

Hints

  • Sommige printers zijn erg zwaar. Wees voorzichtig bij het optillen en neerzetten van de Xerox-printer.