Hoe kan ik een laptop Power Supply Reparatie

De meest voorkomende oorzaak van problemen met de laptop voedingen is dat de draad met de connector aansluiting vaak wordt geript niet op zijn plaats. Om dit te verhelpen, hoeft u alleen maar te weten hoe je een wisselstroom (AC) draad, dat is heel eenvoudig uit te voeren met slechts een minimum aan instrumenten vast te stellen.

instructies

Hoe kan ik een laptop Power Supply Reparatie

1 Verwijder de draad uit zowel de laptop en de uitlaat.

2 Snijd de draad op elk punt buiten het beschadigde gebied, zodat u een schone snede te maken. Het beste is om op zijn minst een paar millimeter tussen het beschadigde gebied en de cut te verlaten om ervoor te zorgen dat er geen schade aan de draden die je gaat weer.

3 Snijd de beschadigde draad van de connector aansluiting verlaten zo veel onbeschadigd draad mogelijk. Dit kan vaak moeilijk zijn als je jack beschadigd was dicht bij het einde. Onthoud echter dat de dikkere behuizing in de buurt van de aansluiting bevat nog steeds elementaire draad en kan worden gesneden indien nodig. Het is slechts dikker voor ondersteuning doeleinden.

4 beginnen goed naar de buitenste kunststoflaag van beide uiteinden van de gesneden draad over een centimeter van het einde snijden. Doe dit voorzichtig als u niet wilt dat om de draden rond de binnenste isolatie gesneden. Verwijder het plastic.

5 Verplaats de verpakte draden uit de weg, en zachtjes snijd de binnenste isolerende kunststof slechts een paar millimeter van het einde. U hoeft alleen een klein beetje van de blootgestelde snoer voor deze innerlijke draad.

6 Verstrengelen de twee uiteinden van de binnenste draad, en wikkel dit verband met een klein stukje van de elektrische tape. Controleer de draden handhaven zoveel mogelijk aansluiting en dat de band niet buigt.

7 Wikkel de buitenste draad rond de elektrische tape, zorg ervoor dat de buitenste draden overlappen. Als er onvoldoende buitenste zeef nabij de aansluiting (een gemeenschappelijk probleem), met een kleine stukje aluminiumfolie om de verbinding te voltooien. Tape dit goed af met elektrische tape.

8 Zet de hele verbinding met een complete omslag van elektrische tape, en test uw verbinding.

Hints

  • Sinds stroombronnen vaak beschadigd door ongeluk worden rukte uit de laptop, kunt u een apparaat gebruiken, zoals de JerkStopper om dergelijke ongevallen te voorkomen (zie link in Resources).
  • Als de draad groeit warm rond de aansluiting, ofwel opnieuw het gehele proces of overwegen ter vervanging van uw stroombron. Overtollige warmte is een indicatie dat er iets mis is anders dan de krachtbron zelf.