Hoe om te controleren een DNS oplossen Domain Problem

Hoe om te controleren een DNS oplossen Domain Problem


Het Domain Name System (DNS) is een dienst die domeinnamen in IP-adressen. Namen zijn veel gemakkelijker om mee te werken, maar het internet werkt met behulp van numerieke IP-adressen, zodat de DNS-service zorgt voor de nodige vertaling, zodat gebruikers in staat om de naam van een server te bieden en oplossen van een IP-adres voor die server. DNS-resolutie kan mislukken om een ​​aantal redenen en er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een ​​resolutie fout op te lossen binnen de Windows-omgeving.

instructies

1 Controleer voor netwerkconnectiviteit en zorgen ervoor dat uw computer is aangesloten op het netwerk. Soms pagina Resolutie fouten komen voort uit een daling van de draadloze signaalsterkte, een vertraging in verbindingssnelheid, of een afsluiting van het net.

2 Als u op een kleine of thuisnetwerk, probeer het opnieuw opstarten van uw router. De router kan slechte instellingen die worden gecorrigeerd wanneer het apparaat opnieuw opgestart te hebben.

3 Controleer of u een geldig IP-adres. Doe dit door te gaan naar Network and Sharing, klikken op "Status weergeven" naast uw netwerkverbinding, dan klikken op de "Details" knop. Zoek de "IPv4 IP-adres:" woning op de lijst. Een thuisnetwerk moet een aantal soortgelijke 192.168.x.xxx, waarbij elke "x" een getal hebben.

4 Zorg ervoor dat uw instellingen zijn ingesteld op automatisch een DNS-server-adres te verkrijgen als je niet een adres om handmatig toe te voegen hebben.

5 Voer een vernieuwen en release. Open een opdrachtprompt en typ "ipconfig / release" om uw IP-gegevens vrij te geven. Voer "ipconfig / renew" naar een nieuw IP-adres te ontvangen.

6 Pingen uw DNS-server. Doe dit door het openen van een snelle en invoeren "ping" gevolgd door het IP-adres van het IPv4 DNS-server adres dat u in stap 3 Pingen moet terugkeren vier relais antwoordt als de DNS-server is bereikt. Zo niet, dan kunt u een onjuist DNS-adres of de DNS-gastheer kan worden naar beneden.

7 Probeer het gebruik van de command line tool "nslookup" naar een DNS-server en IP controleren. Open een prompt en voer "nslookup." Dit zal de standaard naam van de server en het IP-adres te geven. Type "help" voor een lijst met opties om te helpen bij het oplossen van problemen met nslookup.

8 Probeer direct Ping de gastheer. Als u het IP-adres van de host kennen, Ping de host IP kan helpen om te bewijzen dat de kwestie is DNS verwant. Een succesvolle ping van de host-IP, maar een storing wanneer Ping de naam al aangeeft een fout met DNS.

Hints

  • Vermogen fietsen (uitschakelen en weer aan) een computer of router is meestal een snelle en eenvoudige manier om de internetverbinding en pagina-resolutie problemen op te lossen. Maak dit uw eerste stap wanneer ze geconfronteerd worden met een verbindingsprobleem.