Hoe kan ik een Remote Desktop Access inschakelen

Hoe kan ik een Remote Desktop Access inschakelen


Remote Desktop maakt het mogelijk om gebruikers zeggenschap over een andere computer via het netwerk. Het wordt ook gebruikt voor het oplossen van problemen bij technici of andere ondersteunende medewerkers moeten toegang krijgen tot een computer uit de verte. Op Windows 7, kan toegang op afstand worden gestart vanaf elke versie, maar verbindingen kunnen alleen worden gemaakt op computers met Windows 7 Professional, Ultimate of Enterprise. Remote desktop kan niet worden ingeschakeld op Windows 7 Starter, Home Basic of Home Premium, hoewel deze versies kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met de zakelijke edities. Deze stappen kunnen ook worden gebruikt in Vista.

instructies

1 Klik op de startknop. Klik met de rechtermuisknop op "Computer" en kies 'Eigenschappen'.

2 Selecteer "Remote instelling" van links. Om toegang te krijgen tot dit gedeelte, wordt een beheerdersaccount nodig. Zo niet aangemeld bij de administrator account, zal een wachtwoord gevraagd vragen voor het beheerderswachtwoord. Indien ingelogd, zal een bevestiging prompt verschijnen, aanvaarden om verder te gaan.

3 Selecteer een van de drie opties: Niet verbindingen met deze computer mogelijk te maken; Verbindingen met computer waarop een versie van Extern bureaublad (minder veilig); of Toestaan ​​verbindingen van computers met Extern bureaublad met Network Level Authentication (veiliger). De geselecteerde optie is afhankelijk van het type gebruiker dat u wilt aansluiten op uw computer. Elke versie is een ideale keuze als je niet weet welke versie het aansluiten van de computer of de gebruiker heeft. Als de verbindende computer Windows 7, zal het uit te voeren met verificatie op netwerkniveau. Verificatie op netwerkniveau is een beveiligingsmethode die authenticatie van de gebruiker bevestigt alvorens een volledige verbinding.

4 Klik op "Select Users." U kunt een specifieke locatie te zoeken of voer "Object Names" om gebruikers toe te voegen. Object namen kunnen weergavenamen, computer namen, gebruikersnamen of domeinspecifieke, zoals gebruikersnaam @ domeinnaam of Domeinnaam \ Gebruikersnaam.

5 Klik op "OK" om de geautoriseerde computer te bevestigen.

Hints

  • Noteer de naam van de computer voor zowel de toegang en de toegang tot computers; dit zal verbinden gemakkelijker.
  • Zorg ervoor dat beide computers op en slaap / winterslaap instellingen zijn uitgeschakeld. Verbinding met extern bureaublad kan niet draaien op een computer.
  • Sta alleen betrouwbare gebruikers in staat om aan te sluiten op uw computer.