Illustrator Pagina Curl Tutorial

Illustrator Pagina Curl Tutorial


Er zijn misschien wel duizenden pagina krullen zweven rond op het internet. Er is echter een eenvoudige methode van het creëren van je eigen hand getekende pagina krullen geschikt voor elk type van de print of web-project.

Het tekenen van een pagina krul From Scratch

Na onderzoek van een paar pagina krul monsters die je bewondert, geopend Adobe Illustrator en maak een nieuw document elke geschikte grootte. Maak een basis pagina van waaruit de pagina krullen zal ontstaan. Let goed op uw kleurkeuzes en voeg een slagschaduw naar een realistisch uitziende oppervlak te creëren en zet deze laag. Op een nieuwe laag, trekken de sectie die het belichte papier zal worden en pas dit als u dit wenst door het toevoegen van een mooi verloop of patroon aan het. U kunt ook laat het eenvoudig en schoon. Idealiter zou de blootgestelde papier het oppervlak papier dat u begon met contrast. Nu, met de pen Tool, vanaf waar de belichte blad steunt, eenvoudig een driehoekige pagina krulvorm tekenen met een bocht aan de rechterzijde van de driehoek. Dit nieuw item zal het belichte papier dat u in eerste instantie trok overlappen.

Verfijnen van de vorm van uw pagina krul met het gereedschap Ankerpunt omzetten of de Direct Selection Tool met de Option-toets ingedrukt als u de controle over de vorm en de curve van de krul's te krijgen. De krul je trekt moet lijken te stijgen van één van de hoeken van het oppervlak. Nadat u de vorm van de krul hebben verfijnd, voeg een slagschaduw haar door Effect, Stylize en Slagschaduw selecteren. Pas de look van je slagschaduw en druk op OK. U kunt altijd terug te gaan en te polijsten het uiterlijk van uw slagschaduw door de laag effect rechtstreeks te bewerken op laag van de afbeelding.

Afwerking van de Krul van de Pagina

Al uw ankerpunten voor uw pagina krullen moet de rand van het oppervlak van het papier raakte perfect om te overtuigen. Zorg ervoor dat de drie elementen die je hebt gemaakt naar een pagina krul in de rij staan ​​correct na te bootsen. Een snelle manier om het uitlijnen van ankerpunten na een vrije tekening vormen is om de Direct Selection Tool gebruiken om alle van de ankerpunten die u wilt uitlijnen en de eerste verplaatsen. Dan, in het menu, selecteert u Object, Path en Average. Dit alles zal van de door u geselecteerde punten af ​​te stemmen, zodat u kunt opruimen uw handwerk.